Приятел, объркал си се нещо. Опитваш се нещо да подражваш на Тръмп, но IQ-то ти е отрицателно, за разлика от неговото. Единствената прилика между вас е, че сте еднакво изперкали.
По-голямата част от хората, за които говори Тръмп са влезли легално с нормални визи и просто са пресрочили престоя си, защото са направили добра кариера и не са успели да си подновят визите.
Ти май си застинал пераментно на ниво "8 клас" и няма и да мръднеш от там. Какви са твоите аргументи - някакви картинки, защото не можеш да отговориш на останалите въпроси в темата. Отгоре пишеше "Щом му вярвате на Тръмп, как ще изгони нелегалните емигранти?" или пък малоумщината, че Гугъл крие негативните резултати за Клинтън, а ти се направи на ни лук ял, ни лук мирисал. Дано и американците на са с твоето ниво, че тежко и горко му на целия свят ако изберат Тръмп. Тогава вече ще ги наричаме британци, които са си търсели в Гугъл "Какво е ЕС" в деня на референдума.
И недей да ми обясняваш, че съм "льольо", защото по каквито и критерии да се мерим - имам по-добро образование от твоето, със сигурност и по-добра реализация и постижения. Няма да съм и великодушен с теб, за да те съжалявам - просто си ми смешен с изкривените си възгледи за живота, както и фундаменталните пропуски в историята и биографията на определени хора, които защитаваш. Приличаш точно на повечето българи, заради които бягам далече от България.
Системата е такава, че почти няма начин да вземеш работна виза, освен ако не си някакъв гениален, супер ценен кадър с един кашон документи с доказателства. Има годишен лимит, който ако не се лъжа е под 200 000 души и в тази бройка са включени и семействата на работещите, които имат право да ги придружат. Нуждата за кадри обаче е за десетки и стотици милиони хора, затова има пресрочване на визи. Тези, които ги пресрочват не живеят в имигрантски лагери или на социални помощи, а бачкат здраво, плащат данъци и крепят икономиката. Ако изчезнат вероятно ще се стигне до икономическа криза по-лоша от Голямата депресия в началото на XX век, но разбира се няма опасност от това, тъй като Тръмп няма намерение да гони никого. На мен само ми е смешно за тези, които му вярват.работодателя ти въобще няма да се бави да ти поднови визата и да ти помогне с имиграционните власти.
Системата е такава, че почти няма начин да вземеш работна виза, освен ако не си някакъв гениален, супер ценен кадър с един кашон документи с доказателства. Има годишен лимит, който ако не се лъжа е под 200 000 души и в тази бройка са включени и семействата на работещите, които имат право да ги придружат. Нуждата за кадри обаче е за десетки и стотици милиони хора, затова има пресрочване на визи. Тези, които ги пресрочват не живеят в имигрантски лагери или на социални помощи, а бачкат здраво, плащат данъци и крепят икономиката. Ако изчезнат вероятно ще се стигне до икономическа криза по-лоша от Голямата депресия в началото на XX век, но разбира се няма опасност от това, тъй като Тръмп няма намерение да гони никого. На мен само ми е смешно за тези, които му вярват.