redrum
Well-Known Member
Докажи го.Ако не е бил баща му е щял да почиства кофите на някоя обществена сграда, ако си достатъчно добре информиран с биографията му и причинно-следствените връзки в "кариерата му".
Докажи го.Ако не е бил баща му е щял да почиства кофите на някоя обществена сграда, ако си достатъчно добре информиран с биографията му и причинно-следствените връзки в "кариерата му".
А защо си мислиш, че е така? Да не би като на Гугъл да е платила, за да го очернят?Тръмп няма как да спечели за съжаление. Цялата медийна машина в щатите е впрегната да го очерня. Всеки ден измислят по нещо ново.
А хората определено се влияят от медиите.
Какво значи "кретен"? Изключваме възможността да е глупав. Сестрите Кардашиан са реалити звезди и не управляват милиарден бизнес. Бийбър е певец. Едно е да си шоумен, друго е да си бизнесмен. Много шоумени имат пари, които след това губят. Примери колкото искаш.Да изключиш възможността някой да е кретен, само защото е направил пачка е кретения на квадрат. По тая ''логика'' Джъстин Бийбър и сестрите Кардашия са нобелови лауреати.
Когато липсват аргументи става наистина забавно....
Когато липсват аргументи става наистина забавно....
Това са подробности.Какво значи "кретен"? Изключваме възможността да е глупав. Сестрите Кардашиан са реалити звезди и не управляват милиарден бизнес. Бийбър е певец. Едно е да си шоумен, друго е да си бизнесмен. Много шоумени имат пари, които след това губят. Примери колкото искаш.
Това са подробности.
Идеята ми беше, че съдите за умствения багаж на един човек по ''финансовите му качества'', а това е най-тъпият критерий, по който можеш да прецениш един човек. Капиталът не го прави нито умен, нито добър по душа, нито далновиден, нито дипломатичен, какъвто трябва да бъде лидерът на държава №1 в света. С това, ''държава №1'' нямам за цел да четкам янките. Факт е, че не са иконимическа сила, но в политически аспект все още те дърпат конците.
Извинявай, как се разбира кой е умен, и добър по душа?
Всъщност, това е твърде елементарно схващане и се надявам, че в действотелност не мислиш така.@redrum поправих ти изказването, за да рефлектира на реалността.
"Проблемът с богатите хора е, че не съм от тях"
Нормално е човек, който е спечелил милиарди да ни впечатлява положително.
Колко млади? Има ли възрастово ограничение?Това е форум за млади бизнесмени и бизнесдами
Ако милиардер (недай боже) ти изнасили детето, ще продължиш ли да се впечатляваш положително от него? Не ми отговаряй.. Наистина, съжалявам за гадния пример, но се налагаше...
Ако наистина не знаеш, не съм сигурна, че мога да ти помогна с каквото и да е.
Забавно е, понеже липсват аргументи, защо Тръмп е неподходящ за президент на САЩ.