Изглежда добро. Къде се купува?
Да не е този италиански баркоч, който рекламират сега толкова усилено. Нещо, което правят с Zatecky Hus или както един приятел, получаващ газове от нея, и казва Гъсока от Пърдец.Моретииии
Да, аз съм в потрес. В кварталното ми заведение замениха наливния Старопрамен с наливен Жатетски хус. Дъно на дъното, и виняха, че тази бира е пълна гадория, та сега предлагат само наливен Карлсперг, и доста очевадно задраскан Жатетски в менюто и отгоре написан Карлсперг. Като си седнал на заведение искаш да пиеш нещо хубаво. Все едно да седна някъде и да ми кажат имаме само Ариана и Каменица, директно си ставам и намирам нормално мислещи хора, които знаят какво е бира и какво върви.Да не е този италиански баркоч, който рекламират сега толкова усилено. Нещо, което правят с Zatecky Hus или както един приятел, получаващ газове от нея, и казва Гъсока от Пърдец.
Да, писах в предните си мнения тук, че вкуса ми идва малко странен и остър. Вече ме накараха да я пробвам.Тука по немско в почти всеки магазин, в България.. неем идея. Ако ти се пробва нещо подобно, пробвай туй..
Виж файлът 24424
Преди го имаше в кауфланд, задълже в стъкло и го обърни да се "раздвижи" маята
Сеа върнах да се зачета... да странно е в началото.. нема го тоя момент да ти бие на спирт. Кажи на твоя приятел, че некъф от форума го поздравява за избора му. Леффе беше другата ми любима бира в нашенско.Да, писах в предните си мнения тук, че вкуса ми идва малко странен и остър. Вече ме накараха да я пробвам.
Тия бири много смръдливи бе. Леффето нямаше ли вкус на въглен, някакъв опушен, ако не се лъжа беше Турска бира или?Сеа върнах да се зачета... да странно е в началото.. нема го тоя момент да ти бие на спирт. Кажи на твоя приятел, че некъф от форума го поздравява за избора му. Леффе беше другата ми любима бира в нашенско.
Бъркаш с Ефес.Тия бири много смръдливи бе. Леффето нямаше ли вкус на въглен, някакъв опушен, ако не се лъжа беше Турска бира или?
Прав си, да малко ги сбърках.Бъркаш с Ефес.
Вкуса.. знаеш лафа за кучето. Всеки сам си преценя.
ТОП бъркоч еДа не е този италиански баркоч, който рекламират сега толкова усилено. Нещо, което правят с Zatecky Hus или както един приятел, получаващ газове от нея, и казва Гъсока от Пърдец.
Не знам кой им такова мозъка, но някои бири са просто шит и не виждам с какви точно финанси и бездънни кампании мислят, че ще ги наложат на пазара. И двете, които споменах по-доре са точно в тази категория. Zatecky Hus е топ на пикнята. По-гадна от Арианата даже. И трябва да си много смотан ресторантьор, за да рискуваш клиентите си, за два чадъра и един фризер фри. Защото това най-често предлагат, за да смениш така рязко основаната си бира с някоя от тия шитни.ТОП бъркоч е