white_pawn
Well-Known Member
след като се води открита доскусия някъде в момента, покажи я, моля. Ако ти го вземат, поне ще сме ги нахейтили
Те всички са с големи топки пред мон итори, ама реално са малки стафидки. Та и тия така,.Ако ще те съдят наистина поне им плесни данните, че да се индексира и тук тая "праскова"
То и мен от години все ме съдят, ама в съда не са ме викали...
Смениш ли тематиката, нямат никакво юридическо основание за арбитраж. Навремето един познат на едни такива им направи претендирания домейн на сайт за дог шит и бул шит, и по тези ключови думи го изкара на 2-3 страница, ама беше .нет май...Все още не са, водят се нормални дискусии в момента, но твърдят, че ако не стигнем до взаимно съгласие ще пуснат арбитраж и после ще ме съдят да платя таксите за него и някакви си такива.
Отговарям им от култура. Пак казвам на този етап ме интересува дали ако го запазя така като сателитка, дали имам шанс да го спечеля. Иначе те са съгласни да НЕ предявяват претенции, ако се смени тематиката на домейна, просто да не е дигитална агенция.
Добре, малко по-късно, но ако искаш сподели и тук за да знаят съфорумници.
Според мен това са злоупотреби. Това, което се опитват да те заплашват, ако е вярно.Смениш ли тематиката, нямат никакво юридическо основание за арбитраж. Навремето един познат на едни такива им направи претендирания домейн на сайт за дог шит и бул шит, и по тези ключови думи го изкара на 2-3 страница, ама беше .нет май...
Чак се напрегнах от разговорите с нея, какво да ти кажа, рядко се напрягам. Друго си мисля, че ако загубят арбитраж, дело (ако въобще се стигне до там), дали няма да почнат личните мръстоии, но ще видим.Еми дръж ни в течение. Да, внимавай, жените са импулсивни и непредвидими.
То голяма фирма защитава тази, направо да следващия фейсбук.
А какво ще стане, ако сменя тематиката, веднага щом арбитража СТАРТИРА, това позволено ли е и след като арбитража мине, да върна същата дейност или само ще стане по-зле?Смениш ли тематиката, нямат никакво юридическо основание за арбитраж. Навремето един познат на едни такива им направи претендирания домейн на сайт за дог шит и бул шит, и по тези ключови думи го изкара на 2-3 страница, ама беше .нет май...
Имах среща с личен приятел адвокат, патентното право не му е най-силното нещо, но след разговор ми сподели следното.
Това е доста добро предложение. Не се занимай наистина с много бившите собствениците, като те реално може да си лаят колкото си искат отстрани, но реално това няма голямо значение, защото нищо не зависи от тях. Дела на база какво? Но арбитраж, може нещо там да се пробват на база името на фирмата, ама пак е много неясно.Аз още не моем да разберем що се занимаваш с тия..
Що не напишеш едно мейлче до тия комсомлци и да ги питаш.. понеже си техен КЛИЕНТ (да не забравяме), какво да правиш в тоя случай.. на изнудване и заплахи за дела от трети страни.
Прикачи си там, квото имаш, чатове, оферти за продажба на домейна или за купуване на фирмата, заплахите за арбитраж и дела.... както и че домейна е бил заебан...
Отговорът може да ти даде некъв процент яснота какво ще се случи на ЕВЕНТУАЛЕН арбитраж.
Не съм запознат с патентното право, но може да се изтълкува, че има умисъл при едно такова действие...Чак се напрегнах от разговорите с нея, какво да ти кажа, рядко се напрягам. Друго си мисля, че ако загубят арбитраж, дело (ако въобще се стигне до там), дали няма да почнат личните мръстоии, но ще видим.
А какво ще стане, ако сменя тематиката, веднага щом арбитража СТАРТИРА, това позволено ли е и след като арбитража мине, да върна същата дейност или само ще стане по-зле?
С тези брандове е сложна работата. В .бг директорията има доста свободни такива имена, като имате развитие, моля да ни информирате. По принцип се води хайджакинг това, но има и доста изключения...Аз имам подобен случай или очаквам след време да имам , като при мен нещата са малко по различни..
Регистрирах си един домейн.bg като проверих че няма такава фирма.. Има бранд с търговска марка с това има , но не за БГ а за европа.. има сайт .ком
Обаче моя регистриран домей.бг го пренасочвам към гугъл.бг за момента да вдигне малко нивото на един бранд.. няма директно пренасочване към домейн.. да видим кога ще се усетят и ще започне шоуто.. фирмата отсреща майче има обороти от порядъка над 20 милки годишно така че със сигурност ще си е шоу хахаха.. иначе съм им подготвил оферта.. 29.999 евра ако искат