Sky
Well-Known Member
До края на месеца е срока.Кога ще е решението на арбитража, че ми стана интересно и на мен.
До края на месеца е срока.Кога ще е решението на арбитража, че ми стана интересно и на мен.
някъде из членовете имаше нещо за специалните знаци
"пълното име"
Няма регистрирана търговска марка "webselo".
Съвсем друга беше целта в началото, но наистина ме ядосаха с това абсурдно решение. Очаквах да сложат повече творчество.Регистъра не могат да правят собствена интерпретация в собствения си ТоС какво е търговска марка.
Може да ги съдиш - има срок 15 дни след плащането от новия собственик да пратиш решение от съда.
ПП: освен това аз бих разгласил случая, даже бих вложил и малко творчество (също като тях)... представи си заглавия в медиите от типа:
"Корупционни практики на монополист слагат край на най-големият проект за възраждане на българското село!"
Само дето те са взели акредитация преди ICANN да придобие правото да акредитира ccTLD и на Драгомир Славов му е през увисналите мъди за тяхОтдавна им мина времето някой да ги докладва в ICANN.
Само дето те са взели акредитация преди ICANN да придобие правото да акредитира ccTLD и на Драгомир Славов му е през увисналите мъди за тях
абе не е съвсем тъй, ама айде. Блажени са верующитеДали яйцето или кокошката е първо няма значение в случая - към днешна дата .bg се управлява от ICANN и Регистър.бг се явяват посредник.
И няма да е прецедент ICANN да резнат регистрар заради лоши или корупционни практики. Просто не са получили достатъчно като количество и качество оплаквания от крайни потребители... което не е чак толкова трудно да се уреди предвид натрупаните през годините случаи
https://iusauthor.com/publikacii/275-zashto-da-imate-bulgarski-domain-e-greshka.html
Мани законите за домейни - това си е финансова измама. Платил си за ползване на нещо за даден срок и продавачът си го взема обратно преждевременно и го продава на друг.Очаквано, само не си давай парите за съд.. закон за домейни няма... вратички в ОУ имат колкото си искаш.. примера с Еконт.
Ами как е? Обясни на невежите, недей само троли.абе не е съвсем тъй, ама айде. Блажени са верующите
Мани законите за домейни - това си е финансова измама. Платил си за ползване на нещо за даден срок и продавачът си го взема обратно преждевременно и го продава на друг.
Сделката е на база договор м/у двете страни. Който пък договор се оказва нарушен ужким на база Общи Условия (част от договора) заради пошло/произволно/некоректно тълкуване на офицални дефиниции като "търговска марка".
При избора на ИНТЕРНЕТ ИМЕТО на ДОМЕЙНА РЕГИСТРАНТЪТ трябва да се съобразява с обстоятелството, черегистрацията на ДОМЕЙНА може да бъде оспорена (арбитрирана) от други заявители.
Комбинирана марка – регламент EUTMR я нарича “словна марка, съдържаща фигуративни елементи”. При нея обект на закрила е цялостното впечатление, което създава комбинацията от изображението и словните елементи. Такава марка може да бъде противопоставена на обикновена словна марка, съдържаща същия или сходен словен елемент, но комбинираната марка винаги ще има по-висока отличителност. Комбинираната марка може да не съдържа много на брой образни елементи, може просто да включва изписването със специфичен шрифт или цвят, с който същата е наложена на пазара.