contra
Well-Known Member
Иначе марката е регистрирана като Комбинирана, а не както си посочил по-горе само като Словна марка. Т.е. # може да се разбира като "образен елемент"... знам ли...
Още по-зле: за комбинирани марки (текст + образи) пише че "защитата обхваща тяхната цялост", демек не мое да ги делиш.
Съд да речем че е набутвация, ама си е за сигнал в КЗП най-малкото. Там четат подобни "общи условия" по малко по-различен начин
Ако бях аз засегнатият, щях да напиша и един дълъг, подробен и напоителен матрял, който ще се ранкне на първо място по най-популярните търсения. В края му ще призова всички други засегнати да подадат сигнал в КЗП-то, като им обясня какви документи и мейли да приложат.
Бих подготвил и ще материали - подробни разследвания, прес релийзи, мемета и прочие и бих ги разпратил до всякакви медии, вкл. и ютубъри, дето и без това са гладни за контент.
Ще се получи своего рода "Же суи Шарли" - масова истерия, канселации, хората ще заменят украинското знаме в профилните снимки с призива "К*р за Регистър.бг!" ...
... и така
Последно редактирано: