deffnews
Well-Known Member
Вярно, че говори като политик. Почти веднага след, като си прочел какво е написано и го забравяш, защото с много думи е описано нещо, като нищо Ето, след Нанди, втори политик от форума, може да ми се разсърди.аз ще ти кажа откъде идва.... от срещата му на Стойнеф с някой политик и ония му е обяснил каква е далаверата в детайли като стане политик и той сега в типичен за политик език обяснява как трябва да си върнем държавата.... бъди убеден , че скоро на Стойнев му предстои влизане в политиката , я като общински съветник я като депутат кандидат..... друга причина не виждам
Добре, @stoineff годинките летят и живота си минава. Да, много хора мръкнат, просто за да мрънкат, но си излязал и говориш на принципа на Гьобелс и стоте пъти повторената неистина. Възможно е много хора да сме заблудени и всъщност всичко да е както трябва.
Ти казваш, че е както трябва, почти всички други казват, че не е както трябва?
П.с. Преди известно време в някакво предаване слушах мантрата, че законите били добре, не бил проблема в законите, а в хората, на което опонента отговори, че проблема е в законите. Което е логично, след като законите не са добри, не са ясни се прилагат по усмотрение.
Знаете ли колко алинеи и точки препращат към други разхвърляни насам и натам? Противоречат си, отричат се, полувинчати са. Аз си мисля, че никой не знае, даже най-големия юрист. Това е един тотален хаос. Или значи приемаме древната формулировка, че хаоса поражда ред.
П.п.с. Ето на, не знам защо си мислех, че дискриминацията по възраст е разписана в Конституцията. Но се оказа, че не е. Защо законите ни са лоши, аз кавам, че са кофти? Защото са правени в движение, и може би това е най-малкото. Явно в къщичката България основите не са както трябва. Не знам, на мен ми звучи логично след като основите са сгрешени и другото да е грешно. И какво да правим сега? Да събаряме и отново да строим ли?
Последно редактирано: