Действително за нищо не стават, така че няма да излъжеш.Ефбет сами си вкарват автогол с тези игрички даже смятам освен че ги махнах ще им направя така че хората да разберат че не стават за нищоо.. силно ще препоръчвам да не си направят регистрация там
Има ли яснота кога влиза в Бг ? .. четох някъде март - април , ама не дават още афилейт за българия .Действително за нищо не стават, така че няма да излъжеш.
Много хора си изпатиха с БГ букитата. Потребителите сами ще разберат, че не си заслужава да се играе в нашите сайтове и ще започнат да се регистрират в чужди. Бет365 си остава топа в България, да видим обаче новият букмейкър какво ще предложи
По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWinКои са новите?
Ефбет ми биха шута и на мене, тъй като не съм изпълнявал условието за брой нови и активни потребители. Един приятел се регистрира в партньорската програма преди 1 седмица и не получи никакъв отговор. Регистрирах мой роднина и той не получа отговор. Свързах се с мениджъра им и каза, че в момента не преглеждат регистрации на нови афилиейти. Каза, че ще ги гледат, но това можело да отнеме 1 ден, 2 дни, 5 дни, а може и седмица или две. Нововъведенията за афилиейтите са наистина ненормални тия хора явно нямат представа каква е конкуренцията в нишата и ми е интересно как ще им носят тия регистрации и активни играчи.
По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWin
То ще кажеш голяма тайна - в Гугъл позициите вече са заети. Очаквах, че всички са наясно.Мхм...виж как си трайкат обаче
Според мен на първо време го правят за да изчистят малките афилейти и тези които са неактивни ... щото има доста които имат 20-30 рег хванати преди 2-3 год и карат на самотек без да рекламират вече ...зарежи ги тез, те ще си разберат грешката след някое време и ще се почне всеки нов афилиейт получава 100 лв бонус :Д но аз няма да се връщам при тях никога