Действително за нищо не стават, така че няма да излъжеш.Ефбет сами си вкарват автогол с тези игричкидаже смятам освен че ги махнах ще им направя така че хората да разберат че не стават за нищоо.. силно ще препоръчвам да не си направят регистрация там
![]()
Има ли яснота кога влиза в Бг ? .. четох някъде март - април , ама не дават още афилейт за българия .Действително за нищо не стават, така че няма да излъжеш.
Много хора си изпатиха с БГ букитата. Потребителите сами ще разберат, че не си заслужава да се играе в нашите сайтове и ще започнат да се регистрират в чужди. Бет365 си остава топа в България, да видим обаче новият букмейкър какво ще предложи![]()
По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWinКои са новите?
Ефбет ми биха шута и на мене, тъй като не съм изпълнявал условието за брой нови и активни потребители. Един приятел се регистрира в партньорската програма преди 1 седмица и не получи никакъв отговор. Регистрирах мой роднина и той не получа отговор. Свързах се с мениджъра им и каза, че в момента не преглеждат регистрации на нови афилиейти. Каза, че ще ги гледат, но това можело да отнеме 1 ден, 2 дни, 5 дни, а може и седмица или две. Нововъведенията за афилиейтите са наистина ненормални тия хора явно нямат представа каква е конкуренцията в нишата и ми е интересно как ще им носят тия регистрации и активни играчи.
По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWin
То ще кажеш голяма тайна - в Гугъл позициите вече са заети. Очаквах, че всички са наясно.Мхм...виж как си трайкат обаче![]()
![]()
Според мен на първо време го правят за да изчистят малките афилейти и тези които са неактивни ... щото има доста които имат 20-30 рег хванати преди 2-3 год и карат на самотек без да рекламират вече ...зарежи ги тез, те ще си разберат грешката след някое време и ще се почне всеки нов афилиейт получава 100 лв бонус :Д но аз няма да се връщам при тях никога![]()