От: ББ: "АЙ ТИ Специалистите да стават овчари"
Тази повечето тук не я помнят
http://vbox7.com/play:18976fee
unforgettable
Тази повечето тук не я помнят
http://vbox7.com/play:18976fee
unforgettable
Последно редактирано:
90 % от студенчетата папкат зеленце от село, по вкусно еПреди се гордеехме с нашето земеделие, а сега е позор и срам. Отиваш на пазара и няма грам български зеленчуци и друго земеделски стоки. Писна ми да ям домати от Турция, ябълки от Италия, зеле от Китай, позор!!!!
Като човек от село, за всички, които ви пращат на село, въобще знаете ли какъв труд е това и колкото мръсно, шибано и тъпо е ! Айде не се излагайте, а ББ на разтрел, опропасти иначе обърканата ни държавица
Ако селското стопанство биде като на запад и аз бих се съгласил. В 21 век със мотика и пръскачка от 5 лева НЕ СТАВААз от мръсно и от физ. труд се неплаша
Интелектуалния труд е много по-труден, поне според мен
Това го казвам след 6 години усилени тренировки и после 6 години университет
Ако селското стопанство биде като на запад и аз бих се съгласил. В 21 век със мотика и пръскачка от 5 лева НЕ СТАВА
Ами не може да се подкрепя безкомпромисно някой, ти си съвсем друго нещо, не се бутай при мен и агеинст, идеята ми е, че когато някой прави грешки, трябва да се напомнят тези грешки и не може да се подкрепя някой по абсолютно всички въпроси, иначе ставаме овце нали така?Е ква е тая работа сега. Един ден ме нема и Алън търчи да ми гепи нишата а вие му пригласяте.
Сега остава и Агейнст да го нахрани картофа и то не остана опозиция.
vchera.bg/staj-bulgaria-emigrant-obrazovanie/
Туризмът изобщо не е затворена книга,дори бих казал,че това перце в икономиката ни е единственият шанс(заедно със селското стопанство) тази бедна страница,барабар с ошушкания до козирката народ да види някакъв просперитет като бели хора деааа.Стига правителството да подходи с твърда ръка към този пробем,разбира се....В Испания положението с курортите беше(по-скоро било,не съм бил там все още) далеч по-трагично със застрояването-над 80/20 в ущърб на зеленината.Изпобутаха сума ти хотели на всякакви знайни и незнайни печелбари и постепенно курортите им си възтановиха рейтинга.туризма го отписахме.
Доста повърхностен опит за статия. Практическият опит е най-важното нещо, така че една гола диплома, при наличие на огромна конкуренция, не струва нищоЕто още един абсурт около това с раб. на хората:
Живи и здрави да са всички.
Съгласен.Но как да се конкурира традиционният български фермер с примерно полския си колега при производството на картофи при условие,че на последния правителството адекватно му е съдействало при получаване на стартов капитал,купил си е 2 трактора,произведени след 2005 година,същевременно родния ни фермер се чуди откъде да намери двигател за стария си съветски трактор от 1965 година.Естествено че няма да може да му бие цените.Разбира се,ние,простосмъртните ги виждаме така нещата,но вероятно си правиме тези изводи,защото виждаме само едната страна на монетата.За мен земята е единственото, релано нещо, което има стойност, така че е умеснтна инвестиция при наличие на капитал и знания.