Лили Гагарин
New Member
От: От: От: От: От: БГ мама се била разцепила???
Казана дума - хвърлен камък. Кога ще си получа кебапчетата? Хорската грешна преценка досега само ползи ми е носила и само задоволство изпитвам.
Обещавам ти, че всички кебапчета ще бъдат разпределени дружно между бул-мамите на специален купон, където ще те провъзглася за основен спонсор. И без това сме на зор, понеже конфитюрът ни е на свършване.
Както си личат и целулитните лелки с лепкави пръсти от буркана с конфитюр от кауфланд и благите мекици.
п.п. от две страници те гледам че търсиш повод да се похвалиш че разбираш от синдроми и психология...
Уаууу впечетли си онлайн приятелките с това агресивно и интелигентно изказване- поразен съм от сиянието на твоята проницателнос
Мога да се обзаложа тук и сега на 100 кебапчета, че те е яд, защото хората не те оценяват правилно. Понеже си страхотен човек с необятна вътрешна красота, но не си личи на външен вид .
Казана дума - хвърлен камък. Кога ще си получа кебапчетата? Хорската грешна преценка досега само ползи ми е носила и само задоволство изпитвам.
Обещавам ти, че всички кебапчета ще бъдат разпределени дружно между бул-мамите на специален купон, където ще те провъзглася за основен спонсор. И без това сме на зор, понеже конфитюрът ни е на свършване.