Аз не им следя темите, но снощи погледнах постовете - бяха малко под 30к, в момента са 37538 Публикации...
Още на първия ден, УФСЪ помоли да се включат модератори, и веднага откликнаха няколко потребителки... В общи линии, ние си знаем номерата..... в хубавия смисълДа, направо цепят. Но обхващат много неща, като тематика, което е нормално. Евалата, за което. С този ръст, скоро ще трябва да си наемат модератори. Такова развитие те прави разногледа във всичко посоки. И трябва да гледаш кой какво. Абе ако всяка секция си има модератор ще се оправят лесно. Чакайте скоро като стане по 10К поста на ден да видите за какво става дума. Но определено ще е добре, ако и админите там насочват потребителите да говорят за дадени неща, не само общи приказки.
Да, направо цепят. Но обхващат много неща, като тематика, което е нормално. Евалата, за което. С този ръст, скоро ще трябва да си наемат модератори. Такова развитие те прави разногледа във всичко посоки. И трябва да гледаш кой какво. Абе ако всяка секция си има модератор ще се оправят лесно. Чакайте скоро като стане по 10К поста на ден да видите за какво става дума. Но определено ще е добре, ако и админите там насочват потребителите да говорят за дадени неща, не само общи приказки.
Да, добре, че го е направила още в началото, защото щеше да и е тежко.Още на първия ден, УФСЪ помоли да се включат модератори, и веднага откликнаха няколко потребителки... В общи линии, ние си знаем номерата..... в хубавия смисъл
Абе ние стигнем ли ниво да не смогваме, ще съм много доволен, пък ще го мислим с модераторите. Но тази тема определено малко се разду, определено.Няма какво да насочват, по-важното е да си флудят Модераторите са задължителни, те и сега им трябват, то за тази тема и на вас ще ви трябват допълнителни...
Blinky, мисля, че участват... но, доколко- не мога да определя.
Относно помощта- сигурно ще е нужна- УФСЪ е наясно... освен работата по форума, а и интервюта по националните тв ще дава....
Кога ще дава?
И влезе ли някой на криво, излиза изръфън. Много е Cool там в това отношение.
Иначе и аз трудно им смогвам, докато драсна едно мнение, вече са минали няколко след последното, което съм успял да прочета в темата. Направо като вихрушка, но и там всеки ден по 1000 е нещо нормално. Не е зле като за разрастващ се форум.
Ние тук поне се изчакваме. Не бързаме с мненията, бавно, плавно.
Там ставаш разногледа, ако си решил да следиш всичко. То не е възможно де. Четеш си каквото те интересува и пишеш каквото те вълнува и не се разсейваш. Така е в големите форуми, няма време да се огледаш другаде, защото си изгубил деня.
Братле, заебавай го тоя форум!
Мамичките промиват мозъци. :twisted:
Създателката и Администраторка на сайта Алтернативата - Владислава Тончева, счита ли за нужно да уведоми аудиторията, че работи за Резон ООД, а те са собствениците на едни от най-големите сайтове като imot.bg, mobile.bg, fakti.bg, Probook.bg, Bazar.BG, Zaplata.Bg, Софийски имоти, fokus.bg и др.
Не, че нещо, ама не вярвам в приказките за алтруистичното развитие на новия форум, с които се е заела. Ясно е, че става въпрос за конкуренция, но до момента не особено лоялна конкуренция. Най-малкото копирането на цели теми от бг мама, с всичката информация, събирана и трупана с години.
КОй каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари!
Спокс. Интересно ми е, като нов форум и така бързо се разраства. Трябва да знам такива неща, като човек занимаващ се и с това. Както се вика от учебна гледна точка. Но наистина, там няма как да седиш нон стоп и да четеш. Харесваш си нещо, четеш и излизаш. После пак, като имаш време. Иначе си обречен на вечно бродене из форума.
Създателката и Администраторка на сайта Алтернативата - Владислава Тончева, счита ли за нужно да уведоми аудиторията, че работи за Резон ООД, а те са собствениците на едни от най-големите сайтове като imot.bg, mobile.bg, fakti.bg, Probook.bg, Bazar.BG, Zaplata.Bg, Софийски имоти, fokus.bg и др.
Не, че нещо, ама не вярвам в приказките за алтруистичното развитие на новия форум, с които се е заела. Ясно е, че става въпрос за конкуренция, но до момента не особено лоялна конкуренция. Най-малкото копирането на цели теми от бг мама, с всичката информация, събирана и трупана с години.
КОй каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари!
Отказването от авторско право е невъзможно. Дори да има договор за отказване от авторски права той веднага ще бъде обявен от съда за нищожен. Правото на ползване обаче може да бъде преотстъпено от автора на някой друг за определен срок, който се дефинира с договор. Ако няма договор значи нямаш никакви права върху текстовете и авторът може да прави каквото си иска с тях, включително да ти нареди да ги махнеш от сайта си.
Я :shock: другия шеф и той отишъл до мамите, блинки сигурно е закъсал с опипването на положението с толкова много мами
Кажете поне да налазваме ли и ние :lol:
Аз гледам, че доста се пише. Проучих каквото ми трябваше. Интересно ми беше обема съдържание, което се генерира и какво точно го предизвиква. Ако съм някъде, на място, което не ми е в амплуата, то в голяма степен съм с проучвателна цел.
Добри са в това естество - трупане на съдържание. Малко са дръзки и резки. Както и любознателни и с време за писане. Интересно е там.