Е аз си имам бе, не съм там да си търся жена. Жените не се търсят по форуми, а у фитнеса :lol:
това е лошо на големите форуми и подобни разцепления са неминуеми
Вече колко отцепника има? :evil: Само Админите да не решат да ви отстранят от форума-майка
Вече колко отцепника има? :evil: Само Админите да не решат да ви отстранят от форума-майка
отебители
Айде и тук да се изясня. НЕ Резон Медиа ми плащ хостинга и домейна и времето прекарано в bul-mamma. Една статийка няма за bul-mamma там, да не говоря за ресурса, който бих могла да използвам за реклама. Моя шеф едва вчера разбра за начинанието ми. Имам пълната му подкрепа като човек, но само като на човек, от мен в тази фирма очакват работа, такава каквото съм вършила и продължавам да върша. bul-mamma е моя и е регистрирана на семейната НИ фирма. Може да се провери.Създателката и Администраторка на сайта Алтернативата - Владислава Тончева, счита ли за нужно да уведоми аудиторията, че работи за Резон ООД, а те са собствениците на едни от най-големите сайтове като imot.bg, mobile.bg, fakti.bg, Probook.bg, Bazar.BG, Zaplata.Bg, Софийски имоти, fokus.bg и др.
Не, че нещо, ама не вярвам в приказките за алтруистичното развитие на новия форум, с които се е заела. Ясно е, че става въпрос за конкуренция, но до момента не особено лоялна конкуренция. Най-малкото копирането на цели теми от бг мама, с всичката информация, събирана и трупана с години.
КОй каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари!
Моля те, пикирай в близост до земята, че ни заболяха вратовете...
Айде и тук да се изясня. НЕ Резон Медиа ми плащ хостинга и домейна и времето прекарано в bul-mamma. Една статийка няма за bul-mamma там, да не говоря за ресурса, който бих могла да използвам за реклама. Моя шеф едва вчера разбра за начинанието ми. Имам пълната му подкрепа като човек, но само като на човек, от мен в тази фирма очакват работа, такава каквото съм вършила и продължавам да върша. bul-mamma е моя и е регистрирана на семейната НИ фирма. Може да се провери.
Обаче понеже някой е много тарикат да ме изтипосва с нещо което смятам че си е лично моя работа, смята да се възползвам тогава от възможностите които имам. Спрете да се занимавате с Владислава Тончева, обсъждайте bul-mamma и УФСЪ.
Майчинството е до някое време, ако родиш един път. Ако родиш 4 пъти, ще стане така, че това някое време ще е над деситилетие. И не разбирам що баста, да не би да казваш, че е лесно да се гледа дете? Или това не си е цяло изкуство?
Разтоварване, различно мислене - не мислиш за дете,работа,съпруг,ежедневие. Впрягаш други клетки от мозъка си, развива асоциативното мислене,. Обикновено са с кратки отговори и точни правила.A защо имате толкова много теми за игри - като "асоциации" и т.н.
Какво постигате докато играете тази игра? (освен загуба на време, разбира се )
Иначе няма нужда от дръзки езици и нападки.
Всички сме хора и както казах в другия форум, насреща сме за помощ, ако има нужда. Все пак помагаме на много други и ще продължим да го правим.
Иначе няма такова животно като крадене на потребители. Всеки си има интереси и предпочитания и ходи, където си иска и прави каквото си иска.