От: От: Безвъзмездни 20 000 лв за бизнес - съдействие
baydan разочароваш ме с типично българското си поведение - като лаещо във всички посоки добре аргументирано куче. .... не мога да те убедя в неправотата ти по отношение на това което ние предлагаме. как да ти обясня че нямаме "връзки" и ние като всички останали ще се надяваме да бъдем одобрени по проектите ни (защото и ние си кандидатстваме с наши проекти). услугата е "платена" само СЛЕД като нашата услуга е донесла 20 000 лв в джоба на кандидата, за когото сме написали бизнес план. ти писал ли си бизнес план? повече от една седмица тежък интелектуален труд..
ти не знам дали си специалист по нещо, експерт или професионалист, но ще работиш ли една (примерно) седмица безплатно? при това шансът за одобрение на проект е 1:4 (ако приемем че всичко е чисто и няма "връзкари" да бъдат одобрявани, което намалява допълнително шанса)
Ха!? Ти май си ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!? :lol: Кой те е питал имате ли връзки или не бре? Повторих и натъртих даже, че няма нищо лично и конкретно в мненията ми, но досега масово беше практика да се прилагат такива схеми и не виждам кое е променено, че да се възпрепятсва и занапред прилагането им! В пъвия ти пост, в който само презентираш МНОГО БЕГЛО програмата и услугите си и ЧАК СЕГА спомена, че "услугата е
"платена" само СЛЕД като нашата услуга е донесла 20 000 лв в джоба на кандидата", не спомена за банките и кредита и т.н. какво първо би си помислил човек за вас, а? Хайде кажи защо аджеба тук отвори ти тази тема - за да запознаеш четящите с програмата или, за да презентираш консултантските си услуги? Аз разбирам, че е за да презентираш услугите сиии...Е, в такива случаи най-коректно е да напишеш още в първия си пост най-важното инфо, а не "за подробности на мейла" :wink: Аз как да реша, че се интересувам от "подробностите" ти, как да преценя че си читав и да ти пиша за повече от тях на мейла?? Това ти поведение някак намирисва на лов на шарани в мътни води! И сега пак ще кажа, че думите ми само констатират начина ти на представяне на нещата тук и какви мисли ми навежда то, което не е гаранция, че ти/вие сте некадърни, нечитави и т.н. Просто, за ваше съжаление, услугите ви са в тотално опорочена от измамни финансови схеми сфера и точно заради това трябваше да си направиш труда презентирането ви да е много по-открито, информиращо и т.н - трябваше да почнеш с това, че "услугата е
"платена" само СЛЕД като нашата услуга е донесла 20 000 лв в джоба на кандидата" и колко процента е хонорара ви. И хайде престани вече да се тупаш в гърдите колко
"тежък интелектуален труд" е да направиш бизнес план и , че не всеки го може това- кой ти го е отрекъл?? И аз мога да те питам ти някога проектирал ли си на земетръс една строителна конструкция, че и да повтарям въпроса си, ама това с какво ще те накара да дойдеш при мен аз да ти я проектирам - нали не съм само аз??? Попитах те да ме убедиш защо след 3 месеца лекции и помощ от специалисти като теб трябва да дойда при теб и да
платя за бизнес план, след като техните консултации са безплатни и ти какво ми отговори :
"Никой да не си прави илюзии, че на този курс ще се научи нещо. Курсът е задължителен, а 25 милиона евро има само отделени за провеждане на курсовете - тези пари ще ги лапнат фирмите, които ще преподават абсолютно теоритични и концептуални неприложими лекции. Курсът е абсолютно фиктивен и ненужен.
@baydan - прочети отново - след като преминеш курса, в който ще ти преподават икономика от 8 клас най-вероятно и класически маркетинг от 60-те години, ти трябва да напишеш бизнес план за бизнеса, който искаш да създадеш с тези 20 000 лв."
Е, и с какво ме убеди, че курса ще е фиктивен, че техните консултаци и лекции ще са "
абсолютно теоритични и концептуални неприложими" , а твоите ще са приложим и т.н.?? Я кажи сега чие поведение е типично българското -
като лаещо във всички посоки добре аргументирано куче ?