Този клик дори ще се зачете, но предупреждават писмено, ако се усети тенденция (примерно, започнеш всеки ден да кликаш по 1-2 пъти, защото са те заинтригували някои реклами, които си видял). Ако не се съобразиш с предупреждението - тогава вече е бан.
Бан е също, когато решиш да навърташ кликове с цел печелене на пари и почваш да цъкаш (ти, приятели, реферали, програма и т.н.) масирано. Тогава вече си е шат на патката главата.
Аз какви мизерии съм правил, няма да споделям повече, но според мен няма да има проблем за 1 клик Като видя нещо интересно си цъкам не ми пука То после в профила ми пише 5 клика 0.04$ и аз се сещам че съм си цъкнал
Благодаря
Все пак смятам да им пиша, че съм цъкнал За да може всичко да е точно!
А иначе @Sammy - братле защо си цъкаш на рекламите, като има показан линк? Мен като ми се стори интересна някоя реклама гледам линка и пиша в браузъра
Поне е безопасно :-Р
P.S.
От Гугъл разбирали, че можело неволно да кликнеш и не било нужно да се свързваш с тях в такъв случай. Те пък от своя страна няма да отчетат клика и така А мен между другото, клика ми ме докара, не къде да е, а... тук, във форума
Виж сега, не те съветвам да им пишеш, защото излишно ще привлечеш вниманието върху себе си. Макар да изглежда невъзможно, Г обръщат персонално внимание на всеки сайт, който ползва адсенс (не искам да си представям колко хора работят там...). За съжаление аз разбрах това от личен опит и до ден днешен продължавам да съм баннат и да нямам право да публикувам техни реклами, въпреки дългата ни кореспонденция...
От един клик нищо няма да стане и никой няма да забележи. Дори и 20-30 клика ще минат метър. Въпросът е да не става практика и така да ощетяваш рекламодателите. Имай предвид, че Г правят САМО ЕДНО преразглеждане след като им пишеш и второто решение е окончателно. Така че, пасувай и не се навирай на вълка в устата, за да не вземе та те захапе.
Мен вече ме предупредиха. Аз съм от Варна, но ходих до Ямбол тези дни при роднини и където седна на компютър и почвам да кликам по няколко пъти на рекламите.
Да ама като се прибрах и вече имах предупредително писмо. Как са разбрали тея гадове от гугъл идея си нямам, ама евала.
Практиката им работи по следния начин:
Не е нормално някой да цъка на един сайт от да речем с 1000 посещения дневно на 10 различни реклами, да речем всеки ден от едно IP или през ден или 1 път в седмицата, та дори и системно всеки месец и така да речем 5 месеца. И аз съм съгласен от личен опит, че за 3, 4 дена дори и подред от едно IP да идват кликовете, пак няма да има проблем, стига повече да не се повтаря този номер. Никога повече. Но ако питате мен - не си струва за някакви си керливи 10$, та дори и 100$ еднократно, да си поставяте на риск за вечни времена отношенията с най-добрия поне за в момента рекламодател. И аз съм един от патилите Никак не е приятно. Но за един клик 100% нямате проблем, но и както каза колегата по-горе не се навирайте сам в устата на вълка.
Бизнес идеи, Маркетинг, SEO, Форум, Добави собствена оригинална статия