contra
Well-Known Member
Ако се пуснат комуникации и подобни галимации, повярвай ми - ще останеш особено неприятно изненадан
Защото въпреки, че мислиш, че сме доста еднакви, то разликата между нас двамата буквално е космическа. Ели горе-доле нещо като сравнението на цените на земеделската земя и излитането на Мъскдрййййм2023пищенгясус
Аз, за огромна разлика от теб, никога не се надувам, нито имам някакви комплекси, ЕЛЕЕЕЕ па грандомания. А пък да се правя на сресан, зализан и готин - пък абсурд.. тва бе модерно 20те - големата криза, га изкрадоха златото на орицата за чифт галоши с които да могат все пак да се домърдат до уъркингплейса за едната шепа ориц. (сефтето на лизаролапачеството един вид)
Ако някой ултрамегахакер успее да изкара комуникацията ми (което принципиале е невъзможно) с найсе торби народ, дет съм организирвал по всякакви поводи, ТО ти най-вероятно ще се самолинчуваш с бич бодлив или най-малкото ще си легнеш по без гащи с найсете разгонени мачки в приятно затоплените ти чаршафе (нали на село ги топлите преди това?)
ОкиДоки, разбирам, че има яката провокация, разбирам също, че има неща за доизясняване отностно тей интигуващият целото форумно кеч - мистичен казус.
Ако се направа на пръднал в рейса, хем ще гриза поредния боабаб, хем няма да има щасливи и тук-там злоради от иконите на Емо, тей че само и единствено в този смисъл ще си позволя тези дни (ако имам все още фрии акаунт) да разбутам поне леко родопските мъглени масиви, и най-вече - само за теб и само заради теб
Бай дъ уей, един от акаунтите ми, не само е блокиран, но дори имейлът е изтрит от базата, така че повече не искам да чета глупости за банове и тн палячовщини, щото горе-доли се явяват некви лични неща, и тогава ест и ситуацията става лична, т.е мое е па и да впрегнеме и повечко от очакваното - силиците си за възмездие
Щом казваш