Дата, няма да се сърдиш, че го споделям с широката аудитория - нека видят колко си свеж и забавен.
п.с. А и искам Сашка да завижда
Виж файлът 23269
С @nandibandi как сте, и там прихвърчаха искри ? Ходихте ли на сладкарница ?
Силно се надявам да приемат поканата. В днешно време, подобно жентлеменско отношение от ерудиран и възпитан мъж като теб, е истинска рядкост.Изпратил съм официална покана до нейните родители, че искам да я поканя на кино. Още чакам отговор.
@nandibandi Сега ми звъни по телефона да ми се извинява. Щяла да оправи нещата тази вечер.
Силно се надявам да приемат поканата. В днешно време, подобно жентлеменско отношение от ерудиран и възпитан мъж като теб, е истинска рядкост.
Приканям и младата Алекс да преразгледа дръпнатото си за момента отношение към теб, неведоми са пътищата на сърцето.
Много бих искал да сме заедно с моето Саше, но великите умове са казали, че силата е в търпението.
Сашето е твоят човек. Ако ѝ погледнеш темите ще видиш, че редовно пише ''отворена съм за нови поръчки''. Отворена е - поръчвай.Много бих искал да сме заедно с моето Саше, но великите умове са казали, че силата е в търпението.
Искаш ли скрийншотчета?[/HEADING]
Well-Known Member
[HEADING=3]"nandibandi
Рег. 7 Февруари 2014
Видяно последно преди 4 минути · Engaged in conversation"
Здраевей, Нандибанди! Как си? С ДатаАдиктед ли разговаряте за нещо? Какво си говорите там?
Ооо, да, да! Давай!Искаш ли скрийншотчета?
Но иначе не сме лоши хора, не можеш да отречеш.Темата отива към..
Отиде на кино със Сашка. Аре, дояждайте пуканките и се разотивайте.Темата отива към..
[/HEADING]
Well-Known Member
[HEADING=3]"nandibandi
Рег. 7 Февруари 2014
Видяно последно преди 4 минути · Engaged in conversation"
Здраевей, Нандибанди! Как си? С ДатаАдиктед ли разговаряте за нещо? Какво си говорите там?
Взимаш ли витамини ?Модераторските права трябва да са по желание.
Абе с какво го храните тоя трол, че не мога да взема по думата?
Заповядай, Саше. Тук си винаги добре дошла.Модераторските права трябва да са по желание.
Абе с какво го храните тоя трол, че не мога да взема по думата?
Не.Взимаш ли витамини ?