Ех как го взехте за мезе малкия/ят.
Как няма да го вземем за "мезе"? Та той се подиграва с нас, а ние какво - с перце ли да го галим? Я му погледни заглавието на дискусията и самият въпрос който е отправил! Може ли такова нещо? А между другото този същия образ е пуснал същата дискусия в другия форум, в който всички се правят на "майстори". И в него форум ги пита: "Чудя се между ИТ маркетинг и програмиране на С или Джава. Кое е по-сигурно и кое по-доходно ?"
Според теб ти как ще се почувстваш след такова отношение? На едното място да показва пренебрежение и превъзходство, а на другото да се отнася нормално, да задава нормални въпроси?
Това сигурен ли си, че го твърдиш?На практика математика и програмиране нямат много общо.
Ако е от женски пол според мене е заради това:
Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб – интелигентна, стилна и изключително красива – не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг – обади се.
ventus, не си прав аз докато програмирам си клатя краката
Не просто исках да попитам хора които са минали по този път да знам ИТ маркетинга сигурен ли е като програмирането за изкарването на пари или не е ?
Абсолютно.Това сигурен ли си, че го твърдиш?
Моля ви се оправете заглавието на темата ... супер дразнещо е това "В форума".