Недей така, хората явно го заслужават. НЕ може да си вдигнеш така заплатата, а да не е заслужено. Просто не е в стила на това правителство.Пир по време на чума. Суперскъпи екскурзии със самолети и хеликоптери, увеличения на заплатите на върхушката, разпореждане с държавата все едно му е частна фирма... Обаче не е луд, който яде зелника. Сами си го докараха хората, сега ще му сърбат попарата. Явно това искат - крал слънце.
Абсолютно си прав, но също така е нормално минималната пенсия вместо 50 да е 400 евро, а минималната заплата не 150, а 1500. Тъй че някой ден премиерът като осигури такива заплати и пенсии нека си вдигне и неговата. България е бедна, корумпирана и мизерна държава, и няма нищо нормално на този фон ръководителите да тънат в разкош, докато милиони се чудят как да си платят тока и да им останат пари за ядене. Освен това важните хора в държавата нямат никакви разходи. Всичко се покрива от държавния бюджет. Това включва квартира в резиденциите, храна, транспорт, дрехи и т.н. Заплатата изобщо не се налага да я харчат.Аз смятам за нормално и съм ЗА най-важните хора в една парламентарна държава, каквито са президентът, министър-председателят, даже и техните заместници да взимат поне по 10 хил на месец.
Това би означавало, че никога няма да вземе пари. Не само, че е криза, но като цяло това, което е направил Станишев няма как да се оправи, според него.Сега се сетих, тая шушумига Борисов нали беше казал че нямал да си взема заплатата докато не оправи кризата в България.. само глупости....
Тея там в парламента всички заназидание трябва да ги обесят до един всички на центъра на софия...
Моят работодател взима заплата от 15-20 хил на месец. Много специалисти в IT сферата, банкерството и много други сфери получават повече от тези 3 хил на месец. Аз смятам за нормално и съм ЗА най-важните хора в една парламентарна държава, каквито са президентът, министър-председателят, даже и техните заместници да взимат поне по 10 хил на месец.
Това би означавало, че никога няма да вземе пари. Не само, че е криза, но като цяло това, което е направил Станишев няма как да се оправи, според него.
Страна в пръстени от магистрали; страна отличник и пример за Европа с финансовата си стабилност.
Бюджетният ни дефицит е 1,2%, инфлацията е 0%. Единствените други страни от ЕС, чиято икономическа ефективност е близо до нашата, са Дания и Финландия.
Съумяхме да направим своята енергийна независимост факт.
Борисов: Разбихме монополите, затова цените са ниски
Българите само се правят на бедни:България пречупи гръбнака на организираната престъпност. -Цвъ Цвъ
Пенсионерите да не станат назат и те се правят на бедни:"Но в същото време, когато попиташ тези хора навън, те казват: Бедни сме, ужасно мизерстваме. А в същото време имат влог от 100, 200 или 50, 40, 30 хиляди лева."
Дянков: Пенсионерите живеят по-добре при ГЕРБ.
Аз бих дал шанс на някой нов. На някой, на който не съм му гледал грозната мутра и в предишните правителства.Да дадем шанс и на Волен следващия мандат Нека да видим и той какво ще направи, поне на думи изглежда, че мисли за народа
Да дадем шанс и на Волен следващия мандат Нека да видим и той какво ще направи, поне на думи изглежда, че мисли за народа
Абсолютно си прав, но също така е нормално минималната пенсия вместо 50 да е 400 евро, а минималната заплата не 150, а 1500. Тъй че някой ден премиерът като осигури такива заплати и пенсии нека си вдигне и неговата. България е бедна, корумпирана и мизерна държава, и няма нищо нормално на този фон ръководителите да тънат в разкош, докато милиони се чудят как да си платят тока и да им останат пари за ядене. Освен това важните хора в държавата нямат никакви разходи. Всичко се покрива от държавния бюджет. Това включва квартира в резиденциите, храна, транспорт, дрехи и т.н. Заплатата изобщо не се налага да я харчат.
Да дадем шанс и на Волен следващия мандат Нека да видим и той какво ще направи, поне на думи изглежда, че мисли за народа
Ако някой се хваща да е премиер или президент заради заплатата значи изобщо не му е мястото там. А и има къде по-срамни неща в България. Заплатата на премиера е на последно място в списъка по важност сред тях.Направо е срамно министър-председателя (на практика най-влиятелния човек в държавата) да получава такава ниска заплата.
Добре правиш, защото както се вижда не можеш да напишеш нито нищо смислено, нито разбираемо. Това мнение май си го писал след бутилка водка и шепа антидепресанти. Даже копчетата на клавиатурата трудно си уцелвал докато си го писал. Освен това България изобщо не е бедна откъм акъл. Явно говориш само за себе си и твоето обкръжение. Това, че вие сте такива не значи, че и останалите българи са като вас.По принцип се старая да страня от подобни теми!