Aм, ти си дъртофелник (споко и аз съм). Вече изключват от училище само за убиство.аз преди 15-20 години пуснах една такава вътре в даскалото... изключиха ме на следващия ден
и аз съмн малък павлова е майка м ии тя купува от мое име щото нямам пълнолетие ...
аз преди 15-20 години пуснах една такава вътре в даскалото... изключиха ме на следващия ден
Taка си е. Половината карат коли без книжка, женската част е с 2 пъти по-дърти от тях гаджета. Абе има известна ирония в сегашното училище.Aм, ти си дъртофелник (споко и аз съм). Вече изключват от училище само за убиство.
Интересно
дрисле ти като пораснеш и се научиш да преценяваш хората няма да задаваш тъпи въпроси...
дотогава ти бия игнора :twisted::twisted::twisted:
Taка си е. Половината карат коли без книжка, женската част е с 2 пъти по-дърти от тях гаджета. Абе има известна ирония в сегашното училище.
Добре де, хайде по същество ?
Има ли някой запознат с указа за дребното хулиганство ?? И може ли да ми каже какво може да ми се случи ако ме хванат след като запаля димката НЕ В РАЙОНА НА УЧИЛИЩЕТО, а близо до него.. ?
Ако сте пет диванета ще ви хванатПрочетох указа за борба с дребното хулиганство, но все още нещата са ми мъгла..
А иначе идеята на тази димка е.. Ъм.. За разнообразие..
Ако сте пет диванета ще ви хванат
ако си сам няма да те хванат
и да те хванат глоба 50 лева
ако си нагъл и не те е страх няма да те бият
винагисъм бил нагъл - никога не са ми посягали ченгели
съберем се 5 келеша направим някоя поростотия хванат ни
другите после се оплакват биха ни в стаята и не ми вярват като им кажа че не са ме пипвали важното е да си на ниво и няма да ти посегнат...
Аз съм за простотията направи го - ще ти е спомен за цял живот - не го ли направиш ще те е яд че не си !
пусни я направи си кефа :twisted::twisted::twisted: тръпката е важна
едно време плувах в морето да видя колко навътре ще стигна преди да ми се схванат краката ... сега не влизам на дълбоко но спомена си стои как се мъчих час и нещо с два схванати крака да изплувам от майната си и като стигнах шамандурата какво усещане беше - незаменимо !