Честно казано не се сещам да съм ревал, просто казах , че България като цяло е бедна нация и това не се дължи на циганите и турците.
И да ги изключат от статистиката, пак същото ще е. Народът си е беден като цяло, че циганите свалят до известна степен нивото , така е, но и доходите на работещите българи са много ниски и това е същинския проблем. Средностатистическия българин е със заплата между 400 - 700 лв. И това ако не е бедност, не знам кое е, направо си е мизерия
Нищо не предлагам ,какво да предложа. Всеки да си се оправя, както може.
Може би не си ме разбрал правилно. Това , което имам предвид е , че човек сам трябва да си решава проблемите, включително финансовите , а не да чака на държавата, приятели, роднини и т . н. Ако не ти стигат парите, направи нещо- намери си втора почасова работа, усъвършенствай се, трупай нови знания и умения за да си намериш по добре платена длъжност. Това е начина сам да си оправиш положението. Нали се сещаш че пътя към това едно общество да е добре тръгва от това всеки индивид поотделно да бъде добре, обратното няма как да стане.