Честно казано не се сещам да съм ревал, просто казах , че България като цяло е бедна нация и това не се дължи на циганите и турците.
И да ги изключат от статистиката, пак същото ще е. Народът си е беден като цяло, че циганите свалят до известна степен нивото , така е, но и доходите на работещите българи са много ниски и това е същинския проблем. Средностатистическия българин е със заплата между 400 - 700 лв. И това ако не е бедност, не знам кое е, направо си е мизерия
You would need around 3,226.72лв (1,648.51€) in Sofia to maintain the same standard of life that you can have with 3,400.00€ in Vienna (assuming you rent in both cities). This calculation uses our Cost of Living Plus Rent Index to compare cost of living. This assumes net earnings (after income tax).
Нищо не предлагам ,какво да предложа. Всеки да си се оправя, както може.
Може би не си ме разбрал правилно. Това , което имам предвид е , че човек сам трябва да си решава проблемите, включително финансовите , а не да чака на държавата, приятели, роднини и т . н. Ако не ти стигат парите, направи нещо- намери си втора почасова работа, усъвършенствай се, трупай нови знания и умения за да си намериш по добре платена длъжност. Това е начина сам да си оправиш положението. Нали се сещаш че пътя към това едно общество да е добре тръгва от това всеки индивид поотделно да бъде добре, обратното няма как да стане.