От: От: България 2014 - деградация на държавата. Или?
Ако някой ден решите да четете книжки, може да ви е полезно. Въпреки, че се съмнявам червените тролове да четат книги. Те по дефиниция всичко знаят... а което не знаят - партията и "Строго секретно" ще им го кажат.
Имам физическа библиотека само с техническа литература. Няма как да ги подреждам по размер и цвят. Всичко друго, което притежавам, като литература и ми е интересно, се намира в Google Drive. Подредени са тематично в директории. Изключително удобно е да си държиш там ръководствата и книгите. Едно, че лесно ги споделяш, друго, че имаш достъп до библиотеката от всякакви устройства по всяко време. DRM-защитите свалям с Python скрипт - DRM Removal Tools for eBooks. Конвертирам с Calibre до формати, които са ми удобни за устройствата.Ако бяха 80-те години, щеше да покаже снимка как си е подредил книгите по размер и цвят.
Много добре се вписва в темата.
Ако някой ден решите да четете книжки, може да ви е полезно. Въпреки, че се съмнявам червените тролове да четат книги. Те по дефиниция всичко знаят... а което не знаят - партията и "Строго секретно" ще им го кажат.