Уф, ако ситуацията е такава - същата като при грипа, тогава защо просто не действаме като при грипа. Дори да вярвах в тия ваксини, пак нямаше да ми се занимава през няколко месеца да ходя да ми бият такава глупост. Или поне който иска да се боцка, ама останалите дето ни е все тая да ни оставят на мира баси.Дори и да не е Делта варианта според мен, ако си боледувал след 6 месеца имаш много голям шанс да се заразиш.
При мен на 3-тия месец вече вирус неутрализиращите антитела са 36%, а при васкинираните след месеци са по 95%, а антителата IgG в Рамус са им между 2000-20 000, а мойте са 130...
В Израел не набоцкаха всички, наистина ли очакваш в България да стане? Всички означава 100%, а не 60% или по-малко. Ти да се боцнеш само заради очакването, че 100% ще бъдат набоцкани... даже не знам как да го определя това. Явно е едно от онези извинения до които достига мозъка за да намали стреса.Това и се замислям последните дни - по-добре да се ваксинирам от сега и да се предпазя поне, че така или иначе всички ще ни ваксинират... Е последните дни пак чувам тука по новините коя държава не можело да влизаш в кафене или къде беше без сертификат, тест или че си боледувал. В България пък сега май щяло да има облекчения за бизнесите, в които персонала е ваксиниран и можело май повече капацитет, ако клиентите са ваксинирани..
Също така имай предвид, че ако едно твърдение звучи по новините много сериозно, то може на практика нещата са много по-слаби. Ей го, за България ще кажат че мерките са да се слагат маски навсякъде на закрито, но истината е много далеч от това.
Това с облекченията към бизнесите и хората пък е такова позьорство. Нали за да се случи се печатат нови долари и евро, което от своя страна води голяма инфлация. Това все едно да те стисна за топките, да ти кажа че ако спреш да викаш ще отхлабя, и в следващия момент да те стискам още повече докато ти се мъчиш да не викаш.