Явно нещо си объркал.Излез от групите за Ковид, и против Ковид, и за и против вакисни. Чети източници, които можеш да провериш и си създавай мнение на база на проверена информация.
Не съм лекар, ама ако прочетеш как протичат и как се диагностицират автоимунните заболявания веднага ще ти стане ясно , че няма как да се боднеш и на другия ден изведнъж да стане чудо, и да се появи болестта. Но има как да си се правил на луд и да си игнорирал симптомите и да не си посетил лекар години наред преди ваксинацията. Или пък просто да си нямал симпотми.
Най-нормалното нещо е ако си нямал никакви симптоми преди ваксината, когато някога се проявят след нея да кажеш, че е от нея. Аз същото бих казал, ако не дай боже нещо ми се случи. Но това не го прави вярно.
Питай ги тея твоите фейсбук хора колко от тях са се тествали/преглеждали за каквото твърдят, че имат сега, преди да се вакиснират. Но отговора мисля, че се досешташ какъв ще е. И не е въпроса колко хора са гласували, а на база на какво си вадят изводите, които споделят.
Получил е 1 доза и то май скоро. Това не е достатъчно. Имунитет има след 10-20 дена след 2-рата доза.
Да, но той казва, че от 140 ваксинирани, 43 са в интензивно и 8 на вентилатори, един е с първа доза.Получил е 1 доза и то май скоро. Това не е достатъчно. Имунитет има след 10-20 дена след 2-рата доза.
Тоест трябва 10-20 дена след 2-рата доза да се разболее и да има сериозни симптоми, за да кажеш, че ваксината не действа.
County health officials said last week that unvaccinated people are five times more likely to be infected by COVID-19 as vaccinated people. On Monday, state officials said the average daily infection rate among unvaccinated people across California was nearly seven times higher than that of vaccinated people.
И аз така си мислех, че е 'грипче' , нищо особено, после не може да си оправиш дробовете, егати грипчето. Пък и 4 милиона починали по света -хора, България сме 7. Изобщо не са малко хора. От грип по света да си отиват, от това което намирам в интернет преди ковида - към "291,000 to 646,000 people worldwide".
То зависи и откъде си, и какви те лекуват, но що годе смъртността спрямо общите случаи по държави е подобна. Все тая де, не са малко хора това ( за ковида )
А да не говорим, че при усложнения, тоя ковид ти ебава майката на дробовете, после пиеш по една шепа лекарства, и пак трудно дишаш.
А да си припомним и чорбанов, как 20 дни преди да го приемат в болница с двустранна пневмония от втори ковид, ходеше по едни телевизии да говори, как няма да се ваксинира, защото е прекарал ковид преди това, и има мноо анти тела. https://dariknews.bg/novini/bylgari...andrej-chorbanov-s-covid-19-infekciia-2264397
Да, пия витамин Ц и си отварям прозореца.Потребителят “Тедката” е непознат/а за мен, и бих искал до го/я попитам как си дезинфекцира стаята, и приема ли витамини?
Да бе, и да станем зомбе като теб, нема начин Ше се дърпам до последноСтискам палци да направят ваксината задължителна. Дано!
Да бе, и да станем зомбе като теб, нема начин Ше се дърпам до последно
Ваксините няма да решат проблема, ясно е отсекъде.. Ай да ви видим дали ще търчите по 5-6 пъти в годината за разни различни версии, пригодени я за тоя, я за оня щам.. Ще станете като сито, до като накрая имунната ви система ще е тотално компроментирана и зависима от това "обучение" А си пропуснал некой месец боцкането, а те тръшнал кварталният грип
Бахти демократа ...Стискам палци да направят ваксината задължителна. Дано!
Нали ти е ясно, че високомерието по никакъв начин не те прави достоверен източник на информация, г-н ташак?Израел към вчерашна дата в болница с ковид лежат 72 души според статията от линка
6.593 смъртни случая към днешна дата в страната с най-висок процент ваксинирани
вече слагат и трета доза на възрастните.
Ей такива мишоци най-ги обичам. Разбрал, че се е преебал жестоко и иска да прецака и други хора, за да не се чувства чааак толкова тъп.Бахти демократа ...
Не че нещо, ама това, че имало 7000 смъртни случая нищо не значи. Може да са били от неваксинираните. В Израел са ваксинирани около 60% мисля - така че от останалите 40% може да са голямата част от смъртните случаи.Нали ти е ясно, че високомерието по никакъв начин не те прави достоверен източник на информация, г-н ташак?
От тая графика се виждат други цифри:
Виж файлът 21762
Какво ни говори това за ефективността на съмнителните отвари???
Отново: какво ни говори това за ефективността на съмнителните отвари??
Факт ли е, че CDC НЕ препоръчва на американците пътуване в най-набодената страна? Факт е!
Ето ти списъка: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html
Използвай обидни квалификации, щом това те кара да се чувстваш значим, но знай, че нямаш абсолютно никакъв авторитет на достоверен източник, хеле пък на дори леко интелигентен човек. Фактът, че си от преебаните с ваксина е красноречив за нивото на интелекта ти.
Абе и аз така си мислех, но последно време покрай мен хората го карат съвсем леко - само температура 3-4 дена и това е. И то не 1-2 човека.И аз така си мислех, че е 'грипче' , нищо особено, после не може да си оправиш дробовете, егати грипчето. Пък и 4 милиона починали по света -хора, България сме 7. Изобщо не са малко хора. От грип по света да си отиват, от това което намирам в интернет преди ковида - към "291,000 to 646,000 people worldwide".
То зависи и откъде си, и какви те лекуват, но що годе смъртността спрямо общите случаи по държави е подобна. Все тая де, не са малко хора това ( за ковида )
А да не говорим, че при усложнения, тоя ковид ти ебава майката на дробовете, после пиеш по една шепа лекарства, и пак трудно дишаш.
А да си припомним и чорбанов, как 20 дни преди да го приемат в болница с двустранна пневмония от втори ковид, ходеше по едни телевизии да говори, как няма да се ваксинира, защото е прекарал ковид преди това, и има мноо анти тела. https://dariknews.bg/novini/bylgari...andrej-chorbanov-s-covid-19-infekciia-2264397
Това можеш да го кажеш ако идеята ти е че въобще обмисляме инжекция. Мен не ме е страх от Кромид => въобще не обмислям никаква инжекция. Дай си ми Кромида и си дръж спринцовките.Големи хора, пък сте се уплашили от една ваксина за ковид.
Хубаво си се разровил за неща дето сме ги ровили преди година и половина. По-добре късно, отколкото никога. Закръгли ги на 500,000 жертви на грипа за година, за година и половина ще са 750,000. Замисли се дали числото нямаше да е доста по-голямо ако се бяхме фокусирали върху грипа както сега към Кромид и записвахме инсултите и инфарктите като жертви на грипа. Добави и една солидна бройка заради грешно лекуване в параноична лекарска среда. И също така добави някой и друг фалшив случай, примерно защото така е било финансово изгодно на болниците. И хоп, ще се окаже че май разликата между грипа и Кромид не е голяма... ако въобще има такава.От грип по света да си отиват, от това което намирам в интернет преди ковида - към "291,000 to 646,000 people worldwide".
Ми аз и без ковида ако почна да пия тия лекарства, сигурно ще ми се ебе майкатаА да не говорим, че при усложнения, тоя ковид ти ебава майката на дробовете, после пиеш по една шепа лекарства, и пак трудно дишаш.