Настъпи ли цитокиновя буря лечение вкъщи е невъзможн
Всички казват, че Ковид не е кой знае какво и че има по-смъртоносни вируси като Ебола например.
Някой сравнявал ли е жертвите от Ебола с тези на Ковид ?
да, но в по-тежките случаи не деистват.Не знам с днешна дата как е положението и дали има промяна в лечението, но точно в къщи трябваше да се лекувам миналата година по това време. Предписаха ми Преднизолон Ф с активно в-во Дексаметазон. Този кортикостероид отслабва имунната с-ма и "закусва" с цитокини. Използваше се при тежките случаи. Все още си седи кутията пълна, защото не съм пил нито едно от него.
Тук има по-ново видео относно този случай:Само след тези неща не разбирам как е казал, че се чувства добре и че иска скара и подобни неща. Хем не може да диша дори с маската хем се чувства добре, че дори иска скара. Просто не се връзват двете..
А дали е бил толкова зле, че да почине или нещо го е допринесло не знам
Ами той си е бил зле както казах са видели, че сатурацията му пада и са решили да го изместят. А това дали му е горяло от кислора или от вируса кой знае и това, че му гори от кислорода не означава, че не го е убил вируса. И така и не разбрах дали е бил интубиран тоест на вентилатор или е бил само не кислород или ICU ?Тук има по-ново видео относно този случай:
Отказвали ли са болници лечение на починалия поп-фолк певец Ангел? | Dnes.bg
Годеницата му съобщи, че лечебни заведения са отказвали да го приемат | Dnes.bgwww.dnes.bg
Първо, 5-6 дни е бил вкъщи. На 14-ти е приет в първата болница. Имало подобрение, но както винаги рязко се влошава на 23-ти сутринта и затова е преместен в друга болница. На 25-ти вечерта са започнали да го упояват и са го сложили на ICU. Умира на 26-ти, може би следобяд, защото тогава тръгват и новините.
Не мога точно да разбера в кои дни се е чувствал добре и е очаквал да бъде изписан. Както и това в коя болница се създава проблема със сухия кислород. Както са подредили кадрите в това видео излиза, че това е станало във втората болница.
Според мен ако не го бяха упоявали и интубирали, още щеше да си е жив. Да, трудно дишащ заради всички бацили (и вероятно ремдисивири, антибиотици и стероиди), но все пак жив. За някой, който повече от 2 седмици си ги влачи тия бацили, да свърши толкова скорострелно след като са го поставили на ICU... не знам.
И пак виновника е само Ковид, всички правилни мерки са били взети и ситуацията с ICU няма да се преразглежда. Да заповяда следващата жертва на протокола.
Пишат така:И така и не разбрах дали е бил интубиран тоест на вентилатор или е бил само не кислород или ICU ?
На мен ми е любопитно това рязко влошаване след като човека видимо се оправя. И преди ми е правило впечатление да са писали как някой се оправя и изведнъж хоп, рЕзко става зле, слагат го на оная машина и си заминава."Вeчeртa в 9:30 му пишa кaк e, a тoй ми пишe дoбрe cъм. Тoгaвa ce уcъмних, чe нeщo нe e нaрeд, нo нe пocмях дa ce oбaдя. Никaквa вecт oт cнoщи, при кoeтo звъня в 8 чaca cутринтa и тe нaй-cпoкoйнo ми зaявявaт, чe тoй e пoчинaл, чe e тръгнaл дa ce зaдушaвa cнoщи към 11 чaca, кaтo ca гo интубирaли и нe ca мoгли дa нaпрaвят aбcoлютнo нищo.
Когато числата говорят и оня горе с брадата мълчи.АКо всички бяха ваксинирани, починалите щяпа да са 10 пъти по-малко. Кое му е все таята?
А я си представи на 7000 заразени колко щяха да са си заминали? Умножи 150 поне по 3. И това ли е все тая? Явно човешкия живот е само някаква статистика. ОК, няма да споря с теб.
Това, което показват числата, които сам си пуснал е, че ваксините работят много добре.Когато числата говорят и оня горе с брадата мълчи.
Да, той сам не си разбира графиките...мъка...Това, което показват числата, които сам си пуснал е, че ваксините работят много добре.
Това, което показват числата, които сам си пуснал е, че ваксините работят много добре.
Аз не съм учител все пак и допълнително обяснение няма да получите. Га беше време да учите, оти бегахте от училище?Да, той сам не си разбира графиките...мъка...
Айде сега да ме светнете що аджеба да се бучкам, като статистиката сочи, че е се тая?