Така да е, въпросът е дали тази цитокинова буря трябва да се лекува с вентилатор.
Не ги разбирам много тия цитокини, но между другото
стара статия от времето на свинския грип:
Май не е нищо специфично за короната. Но поставянето на вентилатор ми се вижда като доста специфично за короната.
Не, ти сам си го налагаш. Ти идваш тук и казваш "Вие сте тъпи, не разбирате графиките, само аз ги разбирам". Поканих те да обясниш как ги разбираш - отказваш. Сещай се какво означава това, сам си се подкопаваш. Хвърляш някакви мнения сякаш разбираш за какво говориш, но не можеш грам да ги защитиш. Просто за пореден път показваш пред всички огромния си комплекс си за малоценност, и нищо повече.
А трябваше когато даваш заявка че разбираш от нещо, да си способен да го обясниш. Уж имаш лавина от факти, а и дума не можеш да обелиш. Дори няма значение дали си прав или не, важното е отстояваш собствените си твърдения... или поне да опиташ. Когато не можеш да го направиш, просто не давай заявка че разбираш от нещо от което хал хабер си нямаш. Защото това сега е втория път когато се хващам без гащи и съм те набелязал - от теб зависи дали ще има трети, четвърти и т.н.