Дай ми линкове, не ми се обяснявай като девственица. Щом твърдиш нещо, задължен си да можеш да отговориш на твърдението ти.За тебе вече е късно. В момента няма лек за зомбиране от такава голяма степен.
Убеден съм точно в обратното - че не можеш да намериш никакви линкове. Което директно опровергава твърдението ти, че в социалните медии се били разпространявали конспирации. И двамата добре знаем, че от около година социалните медии следят и премахват всякаква информация, която не им отговаря на narrative-а.Поредното доказателство, че си фейсбук зомби. Убеден си, че непознати хора, на които нищо не си дал ти дължат нещо.
Години преди пЛандемията, мъжът наа моя приятелка се разболя много тежко. Много тежка пневмония, която в свогенската болница не можаха да овладеят. Закараха го в София, където моментално му включиха 3 антибиотика. Човекът се оправи и днес и жив и здрав. Ако това се случи сега, за 3 дни да са го убили на респиратора, дори ако отиде в по-леко състояние от тогавашното.Значи шанса да оцелееш на този уред на инквизицията не е дори мижавите 10%, и въпреки това сякаш никой доктор не се усъмни дали пък уреда не убива. И по-важното, как установиха, че преди да закачат човек на такъв уред, шансовете му да умре са 100%. Защото за да изстискат едни 3-5% от такава вероятно скъпоструваща интервенция, те трябва наистина да са убедени, че човека е на минути от смъртта.
Много ми е чудно на ден по колко човека изваждат умрели от тези машини
Аз не членувам истински в нито една подобна платформа. Имам фейсбук и го ползвам с цели за разработка.Най-масовите убийства в момента са на мозъчни клетки, а местопрестъплението са социалните мрежи. Алгоритмите им превръщат нормални хора в зомбита, които стават и лягат с мисълта за несъществуващи конспирации.
The Facebook whistleblower says its algorithms are dangerous. Here’s why.
Frances Haugen’s testimony at the Senate hearing today raised serious questions about how Facebook’s algorithms work—and echoes many findings from our previous investigation.www.technologyreview.com
Късмет, че е имало места ? Приели са го в болница ?Съмнения за пневмония се потвърждават или отхвърлят при снимка. В последствие се и лекуват, за да не се развие допълнителна инфекция. На познат, преди няма и два месеца, с подобни симптоми - температура до 38 и отпадналост, без кашлица, задух, хрипове и тнт., му излезе двустранна и късмет, че имаше места.
По принцип се смята, че три дни без температура е показател за започнало възстановяване, но пневмониите със сигурност не са нещо, което трябва да се подценява.
Бързо възстановяване!
Така е, но във всички държави умират хора, не само в България. Че е можело да се справят по-добре е можело, но..Преди година:
Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса в управлението на кризата (допълнена)
Приетият от управляващите държавен бюджет за следващата година е неадекватен, а фарсът, който се разигра с новата конституция на ГЕРБ, е едно от най-грозните посегателства върху конституционализма в историята на България, каза още президентътwww.dnevnik.bg
Още преди няколко страници, а и в началото на пландемията казах, че в България си имаме много добри натурални средства за лечение. Антибиотиците изобщо не са решение, а са краен вариант.На 24-ти септември настинах. Детето (на 2 г.) беше ден преди това с 37.5 Т и вода от носа. Три дни бях с 37.5 Т. Главобол, възпалени очи и вода от носа. Гърлобол нямах, без сливици съм, но винаги се мажа със сода. Обонянието ми изчезна на четвъртия ден и продължи около 7 дни. Очите ме боляха 5 дни. Оправих се, излизайки на разходки с детето. Аспирин, греяна ракия с мед и чер пипер. Дъвчене на джинджифил. Чесън в носа, благодарение на Огнян Мл. и дишах нормално.
Не съм хващала грип от ученически години. Имала съм два пъти бронхит и съм със синузит от мотора. Не се ваксинирам от 1.3-годишна възраст. Освободена съм поради фатални последици от имунизацията против вариола (през '79 г.). От години имам диспнея.
Днес бях на кръвни. IgG 4.76, igM 0.84
На 30-ти се разболя мъжът ми. Осем дни с 39/38/37.5 Т. Яко потене. Кашляне, гърлобол, виене на свят. Почнаха храчки. Оксигенът му беше 90-93%. трети ден е без Т. и стойностите се покачиха до 95-93%. Без придружаващи заболявания е и с 9 г. по-млад от мен. Диша нормално, но се съмнявам, че може да е развил пневмония. След карантината ще се прегледа.
Писиар тестът му излезе позитивен и е 10 дни под карантина. Така се усъмних, че може аз да съм била с кромид или каквато и да е там мутация от ваксинациите в неподходящо пандемично време. Дори не знам как ни се лепна това или изобщо какво е, но в Словакия ваксинираните не са малко, особено продавачите. Мъжът ми е на вит. Д, С и селен, ердомед, аспирин, ацелпирин и панадол редуване. Надявам се да се оправи по-бързо. Личната поддържа връзка с него по жиците.
Една седмица в тях се е лекувал безуспешно, после в болница и с вливане за 2-3 дни каза, че се е чувствал значително по-добре. И по принцип пневмония не се лекува вкъщи, а именно в болница.Късмет, че е имало места ? Приели са го в болница ?
ето, че може и да не убиват в болниците. Ако ни беше слушал тука да не влиза в болница, защото ще го убият дали не можеше да стане критичен случай ?Една седмица в тях се е лекувал безуспешно, после в болница и с вливане за 2-3 дни каза, че се е чувствал значително по-добре. И по принцип пневмония не се лекува вкъщи, а именно в болница.
Ама забележи, че са му правили "вливания", а не са го слагали на респиратор. Ако го бяха включили на машината, да е приключил набързо.ето, че може и да не убиват в болниците. Ако ни беше слушал тука да не влиза в болница, защото ще го убият дали не можеше да стане критичен случай ?
Не е задължително. На мен пролетта не ми предложиха да лежа в болница, а бях с двустранна. Изпих си антибиотиците вкъщи и оздравях.И по принцип пневмония не се лекува вкъщи, а именно в болница.
И така не е. Повярвай ми, мразя антибиотиците, но без тях понякога не става. Веднъж опитвах сама да лекувам гнойна ангина. В продължение на 13 дни мазах, правих гаргари, пих какви ли не домашни илачи. Накрая като отидох при лекарката си бях изгорила гърлото от всичките спиртове, кислородни води, нишадъри и т.н. С антибиотика стана работата.Много хора още при първите симптоми почват на антибиотици и точно те стигат до болница, защото сами си скапват имунната система.
Е, това е много тъпо. Той може да е с пневмония и докато трае карантината си забавя лечението. Боже, мислех, че само тук имаме медицински абсурди. Дано оздравее бързо и напълно.Няма как да се изследва, дори снимки да направи. Тук, който е под карантина, не го приемат. Само когато сатурацията е паднала до 88%, те мъкнат в инфекциозното.
Гнойната ангина е друго, аз говоря за вирус. При някои заболявания няма как без антибиотици, ама па баш за грип да се тъпчеш с антибиотик не е оферта.Ама забележи, че са му правили "вливания", а не са го слагали на респиратор. Ако го бяха включили на машината, да е приключил набързо.
Не е задължително. На мен пролетта не ми предложиха да лежа в болница, а бях с двустранна. Изпих си антибиотиците вкъщи и оздравях.
И така не е. Повярвай ми, мразя антибиотиците, но без тях понякога не става. Веднъж опитвах сама да лекувам гнойна ангина. В продължение на 13 дни мазах, правих гаргари, пих какви ли не домашни илачи. Накрая като отидох при лекарката си бях изгорила гърлото от всичките спиртове, кислородни води, нишадъри и т.н. С антибиотика стана работата.
Е, това е много тъпо. Той може да е с пневмония и докато трае карантината си забавя лечението. Боже, мислех, че само тук имаме медицински абсурди. Дано оздравее бързо и напълно.
При мен всеки грип е пневмония или в най-добрия случай бронхит. Факт е, че преди антибиотика не мога да пуша. На втория ден от приема се връщам към порока.ама па баш за грип да се тъпчеш с антибиотик не е оферта.