Чак пък изненада... Все пак баба Славка публично ги е огласила тия работи.
Много е интересно и наистина повечето от тези неща ще се сбъднат. Много хора не вярват в тези неща и се хващат за нещо, което не са познали, но те не предсказват на 100% всеки път. Ако някой не вярва да ми обясни как Баба Ванга предсказва:
Че 44-тия президент на САЩ ще бъде чернокож.
Разпадането на СССР
"Курск ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква" - всички са мислили, че ще бъде града Курск и не са вярвали, но всъщност потъна подводницата Курск.
“Страх, страх! Американските братя ще паднат, накълвани от птици железни. - това става въпрос за падането на кулите.
Ако някой ми каже, че е измислица или съвпадение ....
Предсказанията на Баба Ванга и Слава Севрюкова са инересни, но в интернет се срещат по много различни начини и променени истории.
Например на места чета, че ще се появят нови болести и хората ще падат без видима причина и Европа ще се обезлюди. На друго място срещам, че хората ще падат без видима причина и ставаше въпрос за химическо оръжие.
Според Слава Севрюкова намирам, че ще има катаклизми от 2022г. или 2025г. и да се прибират хората в България най-късно до 2028г.
Също и това:
Внуши ми се да предам: „Предстои настъпление на страшни бедствия – епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух към зло, каквото досега не е било.“ Но след това ми се каза: „Този ужас е последен. Тъмата не ще се шири нивга вече толкова силно по Земята.“
Трудно е да се разбере кое след кое следва. Дали първо пандемия, дали хората ще умират от химическо оръжия или от пандемия или от катаклизми. Кое ще е първо катаклизмите или смъртоносната болест и т.н. Има начин горе-долу да се разбере кое след кое следва, но трябва време и четене