Слушах го - редовното плюене по Президента, но каза и много по-интересни деца, като например:Костадин Костадинов - 'Възраждане', в момента по БНТ: Днес Румен Радев извърши държавен преврат.
А такъв зелен паспорт имаш ли си?Ти с Нандиту и още 10-има сте Богове все пак.
Обясни какво е ЕЖК, че не ти разбирам питането.ЕЖК или имаш достоверен източник? Линк?
Бягай в Румъния, минаха ни. Там оргазмите ти ще са по-интензивни!А прогнозите на Витанов си се сбъдват ли сбъдват...хейтърите си плюят, а държавицата става лилавичка. Тези мерки няма да имат никакъв ефект, вървим си яко към ключе. Нанди, празнуваш ли вече?
Аз няма за какво да се нервирам. Сценарият е ясен още от началото, това че твоето мозъче не може да го възприеме мен не ме интересува. То лекари, доценти и професори не искат да се ваксинират, наш Тедката тръгнал да спасява света като се боде по нареждане.Капацитетът ти го видяхме, ама не се излагай повече, моля те. Разбирам, че си леко нервиран от събитията, които не са в твоя полза, ама вземи някой път признай, че и ти си човек и грешиш. Макар че се съмнявам да го направиш. Ти с Нандиту и още 10-има сте Богове все пак.
Цецко, виж сега, аз моят избор много отдавна съм си го направил. А ти си трепери и се гневи на такива като нас. И ни наричай тъпаци, глупаци и каквито искаш. Ама един приятелски съвет: когато губиш, поне го признавай, не бъди като Пулев например.Аз няма за какво да се нервирам. Сценарият е ясен още от началото, това че твоето мозъче не може да го възприеме мен не ме интересува. То лекари, доценти и професори не искат да се ваксинират, наш Тедката тръгнал да спасява света като се боде по нареждане.
Утре здравния министър ще ти каже да не пиеш вода, че тя е главния развъдник на ковид и съм сигурен, че ще го послушаш. Просто си отчайващо тъп Саше...
Пак си се объркал нещо. Нито треперя, нито губя. Ако ме беше страх от вируси щях да се бода пролет и есен, ама уви, имам добър имунитет и изградени хигиенни навици. Опитай се пак да поясниш какво искаше да кажеш. Имаш няколко опита, за да те улесняЦецко, виж сега, аз моят избор много отдавна съм си го направил. А ти си трепери и се гневи на такива като нас. И ни наричай тъпаци, глупаци и каквито искаш. Ама един приятелски съвет: когато губиш, поне го признавай, не бъди като Пулев например.
Имат РЗИ, МВР нямат нищо общо с тях. Все пак ако ти драснат акт или те снимат, може да е проблем впоследствие.Имам едно питане, ако някой може да даде адекватна информация: Имат ли МВР някаква система, списък или нещо от сорта за лицата под карантина и примерно при проверка на пътя проверяват ли и там или слабо? Питам, защото несправедливо ме сложиха под карантина, с бърз тест положителен и после и ПСР тестовете не я отмениха..
Идват РЗИ със служител на МВР, тъй като от РЗИ нямат почти никакви правомощия.E нали същите тия МВР идват да те проверяват дали си си увас ?
Имат списъка от РЗИ, но в повечето случай звънят в работно време по GSM или стационар. Реално от теб си зависи дали да я спазваш чинно. Но ако смяташ да си се шляеш по цял ден си е някакъв минимален но все пак риск да те актуват мисля 300лв.E нали същите тия МВР идват да те проверяват дали си си увас ?
Патрулките ги наубикалят като нямат работа И вероятно всяка област си имат собствени схеми на проверка, но са минималниИдват РЗИ със служител на МВР, тъй като от РЗИ нямат почти никакви правомощия.
Последно говориха, че имат единна система, в която като те цъкнат, без значение дали са от МВР или РЗИ, излизаш като карантиниран.Имам едно питане, ако някой може да даде адекватна информация: Имат ли МВР някаква система, списък или нещо от сорта за лицата под карантина и примерно при проверка на пътя проверяват ли и там или слабо? Питам, защото несправедливо ме сложиха под карантина, с бърз тест положителен и после и ПСР тестовете не я отмениха..
Тя е тотално неадекватна съгласен съм на 100% с теб тукаМного ме кефи тая заповед днешната. Толкова е очевидно, че е по нареждане отвън, че няма накъде. За нашата държава с некакви си 20% вакснати е толкова неадекватно, че направо е смешно.
В Австралия има социална кредитна система ? И може ли малко подробности какво представлява, че я има под различни вариантиДавайте овце, още малко остана и пълна диктатура. Сега и Социалната Кредитна Система въведоха.
Останаха и лагерчетата, където ще водят прокажените.
В Австралия полицията бие хората защато, излизат на чист въздух. Полиция на всеки ъгъл следят за неваксинирани.
Сертификат или дискриминация и глоби. Хитлер в момента е в екстаз.
"Хората, които са забравили историята си, са обречени да я повторят"