TheCrazyBastard
Well-Known Member
Доста коментари съм изпуснал на тази дълга тема, и да се запиша вече, че поне края й да не изтърва.След колко време се връща вкуса? Аз за едното ядене живеех...
Тези симптоми са миналогодишните, градски. Как успя да се предпазиш една година от стария щам? Всъщност не ми отговаряй, даже вярвам, че няма вирус, камо ли щам. Въпреки всичко, щом сега изпитваш това "удоволствие", може да си го запишеш под номер 1. Аз преди година след хрема за 2 седмици нямах никакво обоняние, което постепенно започна да се възвръща месец след това. Но все още не е онова, което беше преди това. Година по-късно имам насочено обоняние, т.е. насочвам ноздрите на носа за пълното "удоволстие" от обонянието. Четох тогава за рецепта за печени портокали на фурна за възвръщане на вкуса, но така и не я пробвах,...
За протокола: нямам положителни тестове тогава и досега, не съм се ваксинирал и не смятам да го правя. Твърдо против съм и решил за себе си, че тази експериментална течност няма да ми помогне, а по-скоро ще ми навреди, и/или ще ми предостави "услуги", за които не съм се абонирал по собствено желание и не съм бил оведомен за тях.