Не се шашкай. Митко подлага абсолютно всичко под съмнение. Иначе нас ни нарича "конспиратори" чат-пат.
За разлика от теб аз съм проверявал вече няколко такива и излязоха наистина от преди години. Айде някъв клип видели там в интернет с протест и 100% бил от сега..
Ми подминавай бре Байно. Не ти харесва, не четеш. Или пък дай доказателства против конспирациите?Тази тема става развъдник на конспирации. Особено щом започнаха да се пръкват недоразумения като @borkoborko39 (това "нещо" е само от последната страница. Назад кой знае колко още има.)
Време е да се заключи. Не подобава на форума да има такава тема и то с 250 страници.
Браво, герой.За разлика от теб аз съм проверявал вече няколко такива и излязоха наистина от преди години. Айде някъв клип видели там в интернет с протест и 100% бил от сега..
Какво по-голямо доказателство, че всичко което правим е грешно от това:Ми подминавай бре Байно. Не ти харесва, не четеш. Или пък дай доказателства против конспирациите?
И това означава нещо, или просто си повтаряш мантрите? Докато в другите страни имат 80% ваксинирани, случаите на инфектирани нарастват драстично.Какво по-голямо доказателство, че всичко което правим е грешно от това:
Никой никога не е твърдял, че ваксините пазят от заразяване.Тоест, ваксините не работят и нямат за цел да пазят някого от заразяване.
Никой никога не е твърдял, че ваксините пазят от заразяване.
Дай линк с източник.
Никой никога не е твърдял, че ваксините пазят от заразяване.
Дай линк с източник.
Още едно предизвикателство за пропитата ти с конспирации кратуна - намери ми проучване което да доказва, че няма смисъл от маските интересно е че забравихте за тази опорка.
Ай молим ти се, тва беше основната опорка когато се появи галската отвара.
Точно тогава имаше и леки промени в тексТчето за постигането на Herd Immunity в полза на ваксването.
Не може да се допусне грешка с маските. Все пак вирусите и маските ги има отдавнаВ началото постоянно излизаха ИЗСЛЕДВАНИЯ/ПРОУЧВАНИЯ които твърдяха, че няма/има ефект от маските.
В момента излизат само такива които показват, че са ефективни.
Това е достатъчно доказателство срещу твоята опорка.
Допускат се грешки, но когато се натрупат данни истината излиза. Затова трябва да внимаваш когато споделяш такива съмнителни изследвания които правят крайни заключения.