Око да види, ръка да пипне. Дай линк към тая група да я видим.Има група за хора преболедували повторно - дали са толкова малко, че чак група да правят.
Око да види, ръка да пипне. Дай линк към тая група да я видим.Има група за хора преболедували повторно - дали са толкова малко, че чак група да правят.
Само наш Тедко не разбрал, че броят болни, положителни, мъртви, зомбирали, няма никакво значение. Всеки си прилага диктатурата както си я разбира и както му отърва.Стана, че имат 18 смъртни на ден, при 7000 инфектирани на ден. А тук сме 19 починали при 1300, при това тепърва ще се увеличават. Чети повече, имаш източници.
Гласнюз...хахахаха, страхотен източник. Славчевнюз...Не бъркайте антиваксърството с предпазливостта
Ваксините са едно от най-големите постижения на науката. Дори при възможностите на съвременната клинична мед...glasnews.bg
Е по-добре е от ПИКГласнюз...хахахаха, страхотен източник. Славчевнюз...
То си има от изестно време термин пост-ковид.Око да види, ръка да пипне. Дай линк към тая група да я видим.
Айде, айде. Вчера ми излезе на телефона статия от ФОКУС където писаха че между Сливен и Твърдица пожарникари самоотвержено спасили 200 дк гора. Точно оттам минавах. Беше 20 на 20 м запали ли се треви покрай шосетоГласнюз...хахахаха, страхотен източник. Славчевнюз...
Виж каква готина идея за домейн ти дадох, ковни го. Е, ПИК си е ПИК.Е по-добре е от ПИК
Това какво общо има с ваксината и Ковид?Айде, айде. Вчера ми излезе на телефона статия от ФОКУС където писаха че между Сливен и Твърдица пожарникари самоотвержено спасили 200 дк гора. Точно оттам минавах. Беше 20 на 20 м запали ли се треви покрай шосето
Това вече беше беше публикувано по-назад в темата и е абсолютна лъжа. Нещата, за които говори жената не са свързани с ваксината. Виж кога последно е работила за Пфайзер и на каква длъжност. На такива неща ако вярва човек, трябва да повярва и в Дядо Коледа.
Общото е, че Фокус са надеждна медия а ето и те пускат партенка.Това какво общо има с ваксината и Ковид?
Привикват малодушните, които така или иначе са свикнали да ги командват/мачкат. Всеки път когато си сложа маската по задължение го правя с недоволство и леко псуване. Затова и избягвам големите магазини, ама понякога се налага. Иначе гледам хората масово свикнаха да са забулени, така че мигрантската криза няма да е проблем.Общото е, че Фокус са надеждна медия а ето и те пускат партенка.
---
Изглежда, че наистина атмосферното влияние (в най-общ смисъл) има огромно въздействие, то си има по принцип но сега явно беше умножено. На няколко пъти при разхлаждания се усещаше как напрежението спада драстично. Днес може би е най-хладния ден от два месеца. Чуствам се много близко до обикновено. Обаче излиза така, че почти привикнаха хората към маските. Започва да се привиква и към периодичните локдауни. И излиза така, че схемата е почти наложена. Ненормалното да се усеща нормално. А и тези маски са и някакъв символ на запушване на устите.
Истината в повечето случаи е скучна и предвидима. Който иска изумителни обрати и специални ефекти да гледа някой филм. Агенция Ройтерс е един от най-достоверните източници на информация, който може да се намери в наши дни.много са скучни
Според мен днес се върна старата енергетика. Мисля, че ще е временно. Около мен от време на време наистина има знаци. В момента ми е доста тъпо, защото меко казано се изложих и по-точно подходих нехайно и то го усещах доста добре. Ще видим, обсъдихме и с един приятел. Той има по-различно поведение от мен, а и мислене, но за важните неща повечето е match.Привикват малодушните, които така или иначе са свикнали да ги командват/мачкат. Всеки път когато си сложа маската по задължение го правя с недоволство и леко псуване. Затова и избягвам големите магазини, ама понякога се налага. Иначе гледам хората масово свикнаха да са забулени, така че мигрантската криза няма да е проблем.