Здравейте отново. Бях и все още съм в интересна ситуация - под карантина, но малко дълга се оказа от очакваното.
Разболяха се покрай мен хора със симптоми от Ковид, някои ги приеха в болница, част от тях оцеляха - минус 1 в крайна сметка.
Това, което разправят, че в България умират хора, заради протокола - е така. Личните лекари в т.ч. и моя масово изписват безмислени антибиотици. Всъщност изписват цялата армия от лекарства превантивно, за да се застраховат, че при настъпване на усложнения, те са направили всичко необходимо. Истината е друга!!! Без дори да ме прегледат, без да ме преслушат, да ми видят гърлото и само заради положителен антигенен тест ми изписаха тежката артилерия от всичко за пиене. Скарахме се! Нямах никакви симптоми, бях в отлично здраве. Искаха да се разпиша, че отказвам лечението. Казах, добре - ще се лекувам. И нищо не пих от рецептата, освен витамини, чайчета и малко ракия. Така си оцелях до 10-тия ден, когато ме събори друго дори по-инфекциозно (заразно) заболяване - шарка /варицела/. Дали е късмет или не, бях споделил в мой стар пост, че преди година може би съм го изкавал пак на крак, заради загубено обоняние за кратко, та първото го изкарах отново безсимптомно.
Доверих се за шарката на педиатър, който оправи дъщеря ми за нула време. Излекува ме и мен за 4 дни с постоянна температура, но изрично без антибиотик. Когато споделих на личния лекар за новото заболяване и лечението ми по телефона от друг доктор, то бяха едни смесени чувства - обиденост, гняв, признания, разкаяния, извинения. Абе любов си бе. Продължавам си новата карантина за шарка след ковид и си пия ракията, както обикновено. Другото хубаво нещо бе, че си гласувах с мобилна урна и в двата последователни уйкенда. Откъм заявяване и организация мога само да похваля този път ЦИК за възможността за гласуване под карантина.
Отново ще се върна на грешния подход за лекуване. Пиенето на антибиотици безразборно е вредно!!! Направих своя избор да не ги пия, защото знаех, че е възможно да се разболея и от шарка, поради контактност и дългият инкубационен период ме държеше под напрежение. Така спасих имунната си система от голям срив и я подкрепих с витамини, за да я подсиля сама да се бори едновременно с две тежки инфекциозни заболявания.
Затова няма да се ваксинирам, защото силно вярвам, че придобитият имунитет е по-силен и науката вярва в това. Компрометираният имунитет чрез ваксинация е малотраен и рисковете не си заслужават. Още повече, че аз не вярвам на това проклятие Бил Гейтс, който предупреди правителствата в началото на месеца да се подготвят за терористични атаки с едра шарка и бъдещи пандемии, като инвестират милиарди в изследвания и разработки. И след няма 2 седмици от ВАШИНГТОН – ФБР и Центровете за контрол и превенция на заболяванията разследват „съмнителни флакони“, обозначени като „едра шарка“ и открити във фризер снощи в съоръжение на Merck.
Линк към източника:
https://www.msn.com/en-us/news/us/f...pox-found-in-lab-near-philadelphia/ar-AAQMYrH
И ей така просто да се насладим на информационното видео на руски на едни стари неща, но някои все още се правят, че не виждат или не са чували - били конспирация. А нещата отдавна се случват...