biaaro
Well-Known Member
Говориш като пълна откачалка! Как с пари ще направиш 2 годишните изпитания на ваксина за 2 месеца, само на тоя въпрос ми отговори. Щото преди кови това беше четвърта фаза, преди нея ваксина не можеше да се пусне.Никъде не твърдя, че съм учен или че не съм. Всеки да си преценява сам.
В историята на медицината такава пандемия не е имало от 100 години, а оттогава медицината е напреднала страшно много. Естествено, че подходът ще е съобразен с наличните към момента технологии, а не с тези отпреди стотици години. Ваксините са минали всички фази на изпитания, но по-бързо благодарение на милиардите долари, налети от най-богатите държави в света. Ваксините и сега не ги слагат на болни хора. Производителите дават ясни предписания да се слагат само на здрави хора без симптоми на заболявания. Грипният сезон можеше да се предвиди кога е, а коронавирусът не е изчезвал откакто е дошъл. Медицината се променя постоянно, а ако се налеят много пари почти няма невъзможни неща и то в кратки срокове.
В миналото лекарите са лекували всичко с кръвопускане, а сега вече се знае, че това не само не е помагало, а е утежнявало състоянието на хората.
От твоите червени лампи всъщност всички са зелени.
1. Ваксините са тествани и то много. Точно за тази цел са налети огромни количества държавни пари, за да стане бързо и качествено.
2. Технологиите, по които са разработени са отпреди пандемията и са универсални за този тип вируси. Коронавирусите са познати на науката още от средата на XX век. Ваксини за сегашната разновидност на коронавируса са разработени след появата му.
САРС, МЕРС са много по опасни от Кови, не се карат леко, още по малко безсимптомно, няма млади, няма стари. Случиха се последните 20 години. Това се случва постоянно, на всеки 10 години. Същата схема с ваксините се опитаха да я пробутат преди 10 години със свинския грип, ама не им се получи тогава.