NovaPS
Well-Known Member
Чети и внимавай в темата.
Защо "Антиваксър" е обида, аз пък не мога да разбера. Има цели имена изградени с тази представка (антидепресанти, в случая се бори с депресията, нещо което аз лично виждам тук). Аз защо не се обиждам като ме нарекат ваксар? Нещо много тънкообидни идвате, миличките. Имаш някакъв сериозен проблем с хората. Виж дали има хапчета анти-мраз или подобни, за симптомите си, че всеки с различно от твоето мнение бива насъскван или агитиран против теб. И явно нямаш социални профили да видиш коя група е по-нападателната, за това малко наизуст говориш тук.
А що овца да е обида? Следваш си стадото, не се отделяш, нямаш собствено мнение, седиш до овчаря да не те изяде вълкът до момента, в който не те изяде овчара. Нищо обидно, семпъл животец.
Ти нали беше тоя със средните пръсти след 3,4 доза?
Европейската комисия предложи актуализация на правилата за координация на безопасното и свободно движение в ЕС, които бяха въведени в отговор на пандемията от COVID-19.
Въпреки, че пише че е за пътуване, това е същото сертификатче без което не можеш да идеш никъде освен за кайма и мокри кърпички (тука във великия Запад).
- Стандартна валидност на сертификата за ваксинация: За да се избегнат различаващи се подходи и подходи, водещи до затруднения, Комисията предлага стандартен срок от 9 месеца за приемане на сертификатите за ваксинация, издадени след приключване на основната ваксинационна серия. Деветмесечният период е съобразен с насоките на Европейския център за профилактика и контрол върху заболяванията (ECDC) относно прилагането на бустерни дози след период от 6 месеца и предвижда допълнителен период от 3 месеца, за да се даде възможност за адаптиране на националните кампании за ваксинация и осигуряване на достъп до бустерни дози за гражданите. Това означава, че в контекста на пътуванията държавите членки не следва да отказват приемането на сертификат за ваксинация, издаден по-малко от 9 месеца от прилагането на последната доза от основната ваксинационна серия. Държавите членки следва незабавно да предприемат всички необходими стъпки, за да осигурят достъп до ваксинация за онези групи от населението, чиито издадени преди това сертификати за ваксинация се доближават до 9-месечния срок.
Тва новото зализано перфе, къде се плюнчи в момента като МП няма как да избяга от ЕС разпоредбите, ама го гледам пипа лекинко, щото на балканеца ако му се резнеш рязко ти го набива.
@ReminD
Бех мернал, че си впечатлен от статистиките на New Zealand, беше го цитирал, би ли си/ни ремайнднал какво беше полОжението там по същото време на миналата година, без галската отвара.
Последно редактирано: