hristonev
Well-Known Member
При положение, че има factorio...Ми не, ама си разцъквам Heroes of the Storm и Minecraft
При положение, че има factorio...Ми не, ама си разцъквам Heroes of the Storm и Minecraft
Не знам кой какво си е дал, това е доброволно решение. Но виж страхливци и криво-мислещи, върху това помисли, кой е и кой попада в тази категория. Това, че вас ще ви завладяват правителства и извънземни, не знам по какъв начин прави хората решили да се ваксинират гореспоменатото от теб.Такива пичове дупедавци като вас да не дава господ.
Именно. Когато е доброволно е "даване", а когато е насилствено е "отнемане".Не знам кой какво си е дал, това е доброволно решение.
Дрън, дрън. Отнемат ти девствеността, когато те принуждават, и дори сега, имаш избор, не го правиш. Да, доброволно е и кръводаряването. Не ти разбирам проблема.Именно. Когато е доброволно е "даване", а когато е насилствено е "отнемане".
Аз ремайнда съм го блокнал още доста преди короната, някои са си тролове по дифолт. По принцип е вярно което казваш, но тук във форума нещата са си същите както обикновено.Атаките между двата лагера в един момент се изместват от обекта на конфликт (боцкането), към лични нападки. това е част от алгоритъма, така спорещите се губят още повече и са забравили реално за какво спорят.
Каква изненада. Точно този потребител толкова е помагал тук, явно имаш някаква неприязъност към хората, които не са на твоето мнение. За това света няма да става по-добро място. А теб последно време съм засичал само в тази тема. Сам си прави изводите. Аз пък познавам човек, който не излиза и не контактува с неваксинирани, и дори стига до лични напатки към такъв тип хора. Може да е прав за себе си, но определено не е нормално мислене.Аз ремайнда съм го блокнал още доста преди короната, някои са си тролове по дифолт. По принцип е вярно което казваш, но тук във форума нещата са си същите както обикновено.
От край време хората са разменяли продукти и труд (който е пак вид продукт), срещу друго, отговарящо на стойността на това, което предлагат. Пак се учеше в училище това....Опростена до крайност, икономиката е съвкупност от мотивации, които карат хората да правят някакви действия. Да се намират у работа дет се вика. Мотивация е когато си гладен. Тогава си намираш работа за да изкараш пари, за да си купиш храна. Мотивация е и когато си нахранен, но ти е супер скучно и искаш да идеш на кино. Тогава си намираш работа за да изкараш пари и с тях си купуваш билет за кино. Мотивация е да имаш пари за храна и кино, ама да не ти стигат за ново Ферари. Тогава търсиш начин как да изкараш още повече пари за новото Ферари. И т.н., схващаш идеята.
Парите са кръвта на тази система. Но тук вече трябва да се запитаме - какво са парите и от къде идват? В днешно време парите са просто числа в някакви бази данни и най-общо се записват там от администраторите на тези бази данни....
Разбираш ли, икономиката е системата с което ние обикновените хора всеки ден се занимаваме, виждайки парите в нея я като основна цел. Но същата тази икономика има съвсем различен смисъл за тези, които решават кога и колко виртуални единици да бъдат вкарани или изтеглени от нея. Трябва да започнеш да мислиш като администратор на системата, а не като потребител.
Мерси, мерси, мерси. Факт. Евалата, човече, но за жалост те няма да се съгласят с това.Иначе по темата за ваксинирането - голяма рядкост по социалните мрежи е да се прочете коментар от ваксиниран или човек, подкрепящ ваксинирането да нарича останалите овце, и прочее. А обратното е в 99.9% като коментари под всяка статия по темата.
Който носи маска е овца.
Който се е ваксинирал е послушна овца, лекодушен, безхарактерен, прост и не знам още какво.
Но, казано е и то отдавна - умните и мислещите предпочитат да не отвръщат на подобни нападки.
"Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш – на кухо простакът звучи."
Р. Ралин
ПП. Винаги съм носил маска когато съм бил с настинка и се е налагало да съм в офиса, в автобуса или сред хора. И винаги са ме гледали странно, докато си кихат в ръката и лъскат каквото е излязло по седалките в автобуса.
Сега и мен ме дразнят маските, против съм зелените сертификати, против съм и грипните ваксини. Грип съм карал много пъти, винаги е минавал леко. Но най ме дразнят грозните изказвания и незачитането на избора на другите.
МиЛко се казва човекът. Трябва да му купиш риза.Митко Калайджиев
Те използват други, абсолютно неадекватни нарицателни като "антиваксъри", "плоскоземци" и др. Недей да адвокатстваш на едната група, ако държиш да се представиш като обективен. Ние приемаме тяхното решение безусловно. Те са тези, които биват насъсквани да не приемат нашето. Не визирам конкретен човек, говоря общо за хората от вакса лагера. Те сами предизвикват обидите от страна на нежелаещите ковид ваксина.голяма рядкост по социалните мрежи е да се прочете коментар от ваксиниран или човек, подкрепящ ваксинирането да нарича останалите овце, и прочее.
Ако са пиленца - най добреДали ще са пари, монети, трюфели или салфетки за дискотеката с подпис на Митко Калайджиев - няма значение.
Новия вожд Киро Петков каза че 8 милиярда са ваксинираните разпитайте го явно знае истината хахаха Може да са ви вакснали с новите партиди семки и зрънчо Зайо Байо или с Лимонадата...
Чети и внимавай в темата.Не членувам в никаква група и не знам кои са "те", които нямало да се съгласят. Но лично съм възхитен от нововъзникналата ви дружба с градския ти Анжело, и очаквам с интерес още много интересни четма от вас! Нещо неописуемо е...
Защо "Антиваксър" е обида, аз пък не мога да разбера. Има цели имена изградени с тази представка (антидепресанти, в случая се бори с депресията, нещо което аз лично виждам тук). Аз защо не се обиждам като ме нарекат ваксар? Нещо много тънкообидни идвате, миличките. Имаш някакъв сериозен проблем с хората. Виж дали има хапчета анти-мраз или подобни, за симптомите си, че всеки с различно от твоето мнение бива насъскван или агитиран против теб. И явно нямаш социални профили да видиш коя група е по-нападателната, за това малко наизуст говориш тук.Те използват други, абсолютно неадекватни нарицателни като "антиваксъри", "плоскоземци" и др. Недей да адвокатстваш на едната група, ако държиш да се представиш като обективен. Ние приемаме тяхното решение безусловно. Те са тези, които биват насъсквани да не приемат нашето. Не визирам конкретен човек, говоря общо за хората от вакса лагера. Те сами предизвикват обидите от страна на нежелаещите ковид ваксина.
И да, знам, че е тъпо да се делим на лагери. Още повече, че това е изкуствено създадено разделение. Тоест, играем им по свирката.
Май трябва да ти заведа едно дело за клевета а Къде съм бил излъгал къде бе пич? Казал ли е Киро, че 8 милиярда са се ваксинирали казал го е и то от трибуната на народното събрание!Някой може ли да потвърди, че умрелите с първа доза и тези умрели в рамките на 14 дни след втора доза не се водят ваксинирани
Ай стига лъга, малко по късно каза, че не са 8 милиарда ваксинирани, а дози. Иначе да, с тея ваксини, дето се фиксира към тях, ще се наиграят накрая, ама да видим....
Защо "Антиваксър" е обида, аз пък не мога да разбера.
Ха, права си. Позачудих се докато го писах. Истинското му име (сега проверих) пък било Мишо.МиЛко се казва човекът. Трябва да му купиш риза.
...
И да, знам, че е тъпо да се делим на лагери. Още повече, че това е изкуствено създадено разделение. Тоест, играем им по свирката.
Човек като не може да е полезен за другия е по-добре да замълчи, вместо да критикува. Поне така мисля, че е редно.