Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ей, аз знам че цялото нещо е голяма измислица, но когато няколко дена не следя нещата, след това като видя някоя новина или нещо - такава глупост ми изглежда, ама такава простотия, че просто не мога да повярвам как още света се занимава с това. Като магия действа непрестанното бълвочене от медиите, но съвсем сериозно - само една седмица без достъп до новините може да ресетне психиката сигурно и на най-убедените вярващи. Те явно затова и не спират с медийните атаки, че само за малко да спрат и целия сценарии ще замине по дяволите.
 
Ти пък искаш да излекуваш най-важният симптом - медийния. Още малко и ше кажеш, че дядо коледа е измислен. Тоз пък!

Аз понякога, да речем веднъж месечно пускам някоя новинарска емисисия по тв... И много се развеселявам.:)
 
в Световната здравна организация (СЗО) се лансира идеята за страните с ниско ваксинално покритие, да бъдат отделени в обща червена зона
Имаше една карта (не мога да я намеря) показваща нисък процент на ваксинирани на страни от източна Европа- България, Сърбия , Македония Румъния и тнт, Така тази наречена "червена балканска" зона ще бъде новата "Швейцария" за не ваксинирани. Малко по малко нещата вървят натам, че ако си в западна Европа (и не само) и ако не си ваксиниран не можеш да водиш нормален живот, за пример Австрия. Според мен си прав и има логика за "червена зона" но в тази зона ще има имигранти от страни търсещи нормален живот, като не ваксиниран. Не знам дали се изразих разбираемо :)
 
По-разбираемо няма накъде:)

Като се мотах скоро време по холандски форуми, бях дочул, че чак имали специален термин за изнасящи се към вакссвободната Източна Европа. Ама така и забравих да разбера какъв е термина.:)

Аз малко ги поядосах там:) Запънах се да им разправям, че малко така са си поояли акъла от просперитета, който сами са си изработили, и пропускат да видят, че той води само дотам, докъдето са. Те викат: не, много готино си вървяхме, а тея работи с ваксфашизма са съвсем отделни и ги правят корумпирани политици, глобалистки фармаслуги и т.н..:)

Обяснявах им и за Бг, че не знаят общо взето нищо. Един Вили вика: "Наще само лъжат с данните. Чакаме зимата в страните с ниско покритие като Румъния и България, да видим развитието на базата на реални данни.":) Разправям му, че не знае кво говори и какви "реални данни" може да очаква и той там нещо се направи на обиден ли, не знам кво, нищо не отговори.:)

Такива работи. Ами, да идват, ама искам първо да ги проверя, айкю тест и т.н. В Бг пускам само най-доброто, да се разберем!:):)
-----------------------------------------------------------
p.s.: нандибанди, кво става, жива ли си, здрава ли си?:)
 
Като се мотах скоро време по холандски форуми,
Аз пък се мотая по английски форуми и групи на чужденци имащи имоти в България и ми е интересно как се борят само и само да останат тука и казват, че това е земя на свободата. Англичани и други извън европейския съюз се питат едни други за адвокати и съвети как да си удължат визите. Оказа се, че доста от тях могат да купят имот, само през регистрирана от тях фирма в България и сега плащат безумни сметки за ток защото собственик на имота е фирма. Това не ги спира и продължават на пред. Канят си приятели и роднини на гости тук, развиват разни бизнеси и не мислят да се връщат.

p.s.: нандибанди, кво става, жива ли си, здрава ли си?:)
спиш ли добре?
Храниш ли се? :D:D:D:D
 
спиш ли добре?
Храниш ли се? :D:D:D:D
:):):) Нищо не казва...

Канят си приятели и роднини на гости тук, развиват разни бизнеси и не мислят да се връщат.
Ама те като се съберат, като изкупят земи и се обособят в една англо-саксонска общност... Мисълта ми е, че имат исторически трейнинг с робовладелството.:) Та, пускай здрави връзки и им обясни как е йерархията тука, да не вземе после да си объркат мястото в едно хипотетично "Лудия Макс-общество", възможно да се случи в държави с отрязани бизнес връзки със света и рухнала икономика, тия от хипотетичната "червена зона на сзо":)
 
image;s=585x461
Гледам я тая книга и като потърсих резултати на български, ми излезе на @Noke любимеца. Вика:

"Костадинов разказа за книгата „Настъпващата чума” на Лори Гарет, която е история на епидемиите и разказва как са били преборени последните 10 пандемии. „Всичко е на базата на медицинските решения, а това днес е рекламна и агресивна кампания на търговски продукти“, заяви Костадинов."

Иначе преди и друго беше...
243496851_547686372973198_5430995284030621319_n.jpg
243445394_547687522973083_766237335338594473_n.jpg

(За предишните ваксини става дума:) )

Ноке?:)
 
p.s.: нандибанди, кво става, жива ли си, здрава ли си?
Екстра съм. Просто ме нападна коледния дух под формата на родата, та само влизам да погледна и.. бегам, бате. :)

Малко се поолаби и при вас коледната обстановка, гледам, та се разшавахте. Иначе, кво да го говорим? Лудница си е положението и няма изгледи за икономически-социална нормализация. Тоест, вируста умира, но не и агресивното поддържане на теорията за нещо, което действа с "невиждана в историята ярост".

В същото време светът протестира, но масмедиите мълчат.

Вие как сте? :)
 
Според мен е някакъв психично болен. Като циркаджия подобен на Волен Сидеров.
Гледам я тая книга и като потърсих резултати на български:)
Книгата е интересна но не знаех, че е 1000 страници когато я поръчвах ... :D

"Костадинов разказа за книгата „Настъпващата чума” на Лори Гарет, която е история на епидемиите и разказва как са били преборени последните 10 пандемии. „Всичко е на базата на медицинските решения, а това днес е рекламна и агресивна кампания на търговски продукти“, заяви Костадинов."
Тук съм склонен да се съглася с него. Отделно всяка страна има изградени готови планове за справяне с пандемии ( мисля ,че и в България имаше разработвани подобни) но се вижда че всички страни правят едно и също под общо нареждане, което няма нищо общо с плановете за справяне с пандемии ...

Вие как сте? :)

Идеално ! Дегустираме домашни мезета и алкохоли на дневна база. Приятели и познати разпръснати по целия свят се връщат за празниците и се чувствам, като все едно съм се върнал назад във времето с 20 години :D
 
и.. бегам, бате. :)
Хахаха, тва фразата на ония "И почвам да бегам бате!", дето Левърейдж-а го беше пуснал в темата за инфльенсърите, нали? Гениален е! Като почна да снимам филма, който почвам да го снимам от ено 20 години поне, тоя съм го записал да го издиря за роля, задължително!:)
Книгата е интересна но не знаех, че е 1000 страници когато я поръчвах ... :D
Ейвааа, тя "Война и мир" бе! Дано поне е интересна.:)
 
Ти пък искаш да излекуваш най-важният симптом - медийния.
Не само това, измислих и най-добрия начин бизнесите да продължават да си работят нормално, дори когато им изискват всички глупости. Просто слагат табела на входа, че всеки може да влиза и е Ковид зона. Да влизат само които не ги е страх и поемат риска да пипнат вирОса. Това е прословутото Информирано Съгласие.
 
A?
Припомни ми кои бяха тия "предишни ваксини".
И аз като чуя "майки" и ми идва да си бръкна с 2 пръста в гърлото тъй че Костадин има тъмбс ъп.

А ето как благотворно влияе Иво Христов на младежта:

 
Тези, които са притеснени, защото са с еднократна ваксина на Янсен, вече могат да са спокойни, буустерна доза ще има за всички от сърце
1f609.png

Който си е мислил "ама ще ме боднат веднъж и това е" няма да го бъде тоя филм, запрятайте ръкавите .

 
A?
Припомни ми кои бяха тия "предишни ваксини".
И аз като чуя "майки" и ми идва да си бръкна с 2 пръста в гърлото тъй че Костадин има тъмбс ъп.

А ето как благотворно влияе Иво Христов на младежта:

Кои тия "майки" бе? Тия с увредени след ваксинация с "предишните безопасни" ли? Искаш ли да ги намерим, заедно с увредените им деца? А да намерим и вече възрастните увредени? Ше им обясниш ли как "няма връзка" с "предишните безопасни" или...ше си бръкнеш направо в гърлото? Ми дано като повърнеш, да излезе и тва дето си си нагълтал акъла с него. Надяваме се:)
 
Последно редактирано:
Не го изслушах момчето (по-късно може да се прежаля), но то навярно също твърди, че Георги Марков (когото цитира) е бил убит от Правешкия (както е официалната мантра)? За Марков слушам само Ценов:) (нищо, че не е за ваксите)
 
Последно редактирано:
Добре де, дай да ги видим тия предишни ваксини и уврежданията от тях.
Може да съм изпуснал нещо.

Знам само че една роднина не си е вакснала детето вероятно заради тия майки.
Ама не съм правил рисърч и не знам доколко има резон в тая работа...

Тоя Иван Ценов не съм го чувал + нямам интерес засега че твърде много интелектуалци ми се насъбраха във фийда :)
 
Не ти го и предлагам. Но щом нямаш интерес, напук на теб и аз няма да гледам рационалната съпротива на Мартин Парушев (иначе бях започнал.):)
Чай да си лепна още един "Ценов за Марков" тука замалко да стои, да стои тука доде го изгледам без да дам бисквитки на ютубе.:)

Ноке, ти нещо компютри ли бачкаше?:)
 
Последно редактирано:
След като ви пуснах поздрав за 200, нямаше да не е на място да ви пусна и очаквания поздрав за 300 с нещо свързано с филма "300"
Но и това става:
 

Горе