@етерИум хареса ми коментара ти за гривните.
Но първо да посоча с пръст, че ще използвам реч, която вероятно ще се възприеме като нападателна. А може би обезкуражаваща.
Дефее...що такива подвеждащи обещания? Нататък всичко е приятелско и окуражително, а бях се подговил за сеч.. Бива ли така?
Относно коментара ми за гривните: след 3 неуспешни опита да ти отговоря кратко на въпроса за писателите, се отказах.
Темата премина критичната точка от 300 страници и заради това си заслужава да стигне и до 400. Абе въобще, какъв е рекорда за това? Ако не е далеч, ще го бием. И си заслужава да го направим.
Сега има едно такова затишие в тематиката, но ние не трябва да се отпускаме за да бъдем готови когато Омникрон ни връхлети да направим един летящ етапен старт към заветните 400. Но е доказано, че по-сигурно а и по-бързо ще стигнем целта, ако я определим за крайна и и поставим етапи. Например етап 325 страници. А след това ще мислим за 500.
В тематиката затишие няма. Новинарският поток е дори по-силен, щото плановете, от които тематиката е част, си напредват както си трябва. Така че новините за развитията се увеличават, а не намаляват.
Вече дали има затишие в темата тук и защо (ако има), не знам и не ме интересува. Нямам представа.
325, 400, 3400 - колкото дойде. Нямам отношение по въпроса. Изтрих си към 250 поста, някои от които мн дълги и ако системата го отчиташе, трябваше страниците да намалеят с 20-30. Така че съм дал принос за намаление, но не стана така.
Може би ш'си направя поне 2 нови теми и ше си пиша там на воля. Както аз виждам нещата и което следя. Утре-другиден, като имам сила и ищах. Тука съм на гости от около 2 месеца и много се въздържам, много съм тактичен, внимателен и обран, и пиша кратко. Там ще си пиша сам на воля и кеф (а вече евентуалната модерация отгоре е друг въпрос и винаги може да се очаква).
Макар че колкото си го мисля, толко повече се отказвам. Та, ако нещо, там ше си попиша за писателите от отговора ти за гривните. (Дай знак като прочетеш тоя отг. да го махна.)