Мисля, че е някакъв датчани, който си е намерил ниша в България, щото вероятно за там откъдето е няма капацитет.
Да не е някой преподавател по "Хюга" (ако не се лъжа за името) - ръководство за умението да се чувстваш щастлив (или нещо такова). Те нали такова "измислиха"
Щото са сред първите по самоубийства в ЕС, зад шампиона Финландия. Но когато попитаха за това (самоубийствата) "изобретателят" на ръководството за щастие, каза че не било вярно.
Уронва авторитета на източника на учебника за щастие и му разваля бизнес модела навярно.
Пълни смешници, нали ги видяхме какви мирни овци са всъщност...
Еййй, сетих се за един недочакал "одобрение на модератор" пост от края на 2020г. в друг форум. Еми малко е подигравателен, но те ме дразнеха
Става дума за Дания, когато биеха с тенджери и тигани пред парламента и "спряха" закона за задължителна ваксинация. Значи, то така ако ставаше
Ето поста, така за цвят:
"Ралица
27.12.2020 г. | 09:33 ч. ‘ще се наложи да се търси широка обществена подкрепа за въвеждане на задължителна военна подготовка.’
Търсете. Широко потърсете. Елате да ви подкрепя аз с тиган през муцуните и с точилка отзад!
Мишо Алпаката [
Тва съм язе]
27.12.2020 г. | 10:04 ч. Коментарът очаква одобрение от модератор.
Ееее, Рали, евала! Тук, както и на много други места в интернет, проявата на висок клавиатурен дух много се харчи. (На живо сме мишчици, но тук – тигри.) Това с тиганите някаква мода ли е? Като датските протестиращи (с дух и на вид като професионални плажуващи), дето „спряха“ закона за задължителна ваксинация с биене на тенджери и тигани пред парламента (в който са безгласните местни управители, задължени да прокарат каквото им нареди истинската власт). Много ме вдъхнови това посудно протестърство, ето:
„Грабвайте тигани!“ – някой се изкряска!
Тенджери се взеха, взеха се черпаци!
Всеки взе да бумка, всеки взе да тряска,
и се подплашИха черните ортаци!
На Били, на Клаус – Уши проглушиха,
на колЕне падна черната дружина!
Плана си възпряха, и във миг решиха:
„Хора, престанете – никаква ваксина!“