Не е добре положението. И за съжаление лошотията в човешката природа отива към поемане на, айде да не кажа тотална власт, но много голяма. Капсуловането и самовглъбяването напредват с бързи темпове. Аз това виждам. На мен ми изглежда, като контролирано взривяване на сграда в която са поставяни експлозиви в различни ниши и ъгълчета през годините. Дано не става още по-зле, макар че според мен по-зле ще става. Относно ваксинацията и високопоставените лица не знаят в какво да вярват. Ясно е, че директивата е за масова ваксинация и в крайна сметка пак опира до личен избор, доколкото е личен.
Не знам аз питах за парите дали получават при ваксинация, защото много лекари препоръчват ваксина без значение дали имаш заболяване - автоимунно или друго, без значение коя ваксина е, без значение дали скоро си боледувал просто каквото и да питаш и каквато и да е ситуацията те казват - да се ваксинира. Понякога има странични реакции на хора, които след няколко часа от ваксината получават странични ефекти и продължават с месеци и лекарите им казват няма как това да е от ваксината - е да то пък такова съвпадение...
От друга страна пък наистина има много болни. Преди малко чета за майка пише мъжа и детето й (22г) им в болница на апарат с въздух и се моли жената и пита за някакви лекарства по-силни, ако имала от къде да вземе. Също няколко човека, които познавам бегло казаха, че няколко негови съученици (те са големи възрастни мъже) починали от Ковид. Всички са без предружаващи заболявания.
Има група за съвети от лекари при Ковид и там виждам постоянно какви неща пишат хората и как има и млади момичета и момчета в болници или вкъщи, но са много зле. Не е шега работа.
От друга страна ако решиш да се ваксинираш пък идват ей такива мисли:
Цитат от книгата на Жак Атали:
Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и е написал това през 1981 г.
"Бъдещето ще бъде за намиране на начин за намаляване на населението.
Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото.
После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни.
Евтаназията се отнася към тези групи;
Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи.
Разбира се няма да можем да можем да екзекутираме хора, или да организираме лагери.
Ще се отървем от тях, като ги оставим да повярват, че е за тяхно добро.
Твърде голямо и в някаква степен ненужно население е нещо икономически неизгодно.Социално е много по-добре човешката машина да спре рязко, отколкото ако това се прави постепенно.
Няма да можем да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това!
Ще намерим или предизвикаме нещо; пандемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, няма значение, или слабите и страхуващи те се, които ще поддадат.
Тъпите ще повярват и ще поискат да ги лекуват. Ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението.
Така подбора идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение."
Този фрагмент е от книгата му "Кратка история на бъдещето", издадена във Франция през 2006 година.
Цитатът е изваден от Александър Траоре.