nandibandi
Well-Known Member
Мегън
Нещо съм пропуснала, явно. Покажи ми, моля те точното изречение, в което се казва това?
Четете го това пиянде, да не стават грешки. Ваксинираните имах предивд. Наскоро врътнаха X-Man. Аз искам да имам телепатични умения, ако може.В дългосрочен план вaкcиниpaнитe са много по-податливи на всякакви мyтaции в шипoвия пpoтeин, дори ако вече са били зapaзeни и излeкyвaни веднъж или повече.
Това, което обягва на повечето тъпанари тук е, че анти-грипните ваксини са разрабитки от много години, и същата методика и технология е вложена в тази за Ковид. Единственото, което ги плаши безсмърните антита е, че не е имала период от 100 години, в който да се проследи ефекта й в дългосрочен план върху инжектираните организми. Това е цялата драма, за която драпат тук. Както е факт, че в този форум всички са висшисти по виросология, химия, медицина и каквото се сетиш.Надявам се разбираш, че ваксините за коронавирусите не се разработват от вчера, а от десетилетия? Т.е. не е като да си сложиш нещо ново.
Примера, който даваш с "Don't look up" е много хубав, защото е показателен. Adam McKay не е случаен.
Българите (особено форумниците, които така усилено спамят в тази тема) знаят повече от хилядите учени по света, нали така? Не работят така нещата. Напълно заслужено се водим за клоаката на Европа.
Като му чета постовете усещам как ваксината започва да излиза от всичките ми отвори.Моля ти са, пиши по-достъпно. Ползваме форома за разпускане.
Чак някъде след средата на поста разбрах мнението ти за Маккей.
Мрежата дават поле за изява на всякакви откачалници. Просто не следиш правилните канали и ресурси в мрежата. Телевизията и големите медии не са място да се осведоми човек. Те са за тези, които им се живее под купола на правителствената идеология, която е в разрез с тези на обикновения човек.Това, че медиите дават гласност само на тези, които се придържат към партийната линия не ги прави последна инстанция. Да не говорим за бруталната цензура по социалки и търсачки.
В последните дни не бях гледал- по нормално нещоМегън
Така излиза, че ковида е грип май? Не противоречи ли на доктрината?същата методика и технология е вложена в тази за Ковид.
Излиза ли?? Викай още боцкани да детоксикираме, викни повече. Аз съм форумния Кашпировски, лекувам през екрана!Като му чета постовете усещам как ваксината започва да излиза от всичките ми отвори.
Имам подозрения, че са ви вкарали генчото на Били Бой. Расте във всички ви като онуй гадното в "Пришълеца" и като излезе, ше ни почнете... (Те затуй наложиха маските, да не можем да ви познайм после как сте се разубавили.)Наскоро врътнаха X-Man. Аз искам да имам телепатични умения, ако може.
Недей да обвиняваш и набеждаваш човека за своята неграмотност. Нужна ти е не телепатия, а мъничко мисловна дейност и способност да вербализираш мисълта си.Четете го това пиянде, да не стават грешки. Ваксинираните имах предивд.
Да бе, Гейтс е най-големия учен. Лауреат. Човекът е предприемач, алчен за власт и пари, сякаш ще ги носи на оня свят.Щом е така, защо се оказаха напълно неефективни, бре пиле шарено?
Кои са учените, на които можем с чиста съвест да се доверим? Фаучи и гейЦ?
Ние всеки ден пускаме официални данни от доказани авторитети, докато вие просто идвате да повърнете малко от погълнатата пропаганда. Нали си се набол, що не си живееш живота?
И Клоаката сме не защото не искаме да участваме в медицински експеримент. Други са причините, само да ти кажа...
Ти може би правиш някаква разлика, но на мен лично ми звучи еднакво абсурдно. Не ми се сърди, но опитните мишоци са тези, които нямат избор и насила ги подлагат на експерименти. Случая с Ковид ваксините е друг и е съвсем свободно-избирателно. Така, че айде пак помисли кой с какво се изцепва. Опитните мишоци могат да се водят свободно и тези, които избират новите модели телефони с 5G, примерно. Говори ли ти нещо и на другите антивакси това с 5G? Нали се сещаш, мутации, умиращи гълъби, светещи в зелено хора.Недей да обвиняваш и набеждаваш човека за своята неграмотност. Нужна ти е не телепатия, а мъничко мисловна дейност и способност да вербализираш мисълта си.
Изцепваш се, че някой казал, че ВАКСИНИТЕ мутирали, а после обвиняваш нас, Мънги и папата, че не сме ти прочели дълбоката мисъл. Чети ги тия постове преди да ги пускаш. Имаш и опция редакция, ако не си догледал нещо. Щото олекваш толкова много, че започваме да те възприемаме като газ, а не като ваксиниран срещу грипа опитен мишок.
Да бе, Гейтс е най-големия учен. Лауреат. Човекът е предприемач, алчен за власт и пари, сякаш ще ги носи на оня свят.
Не мога да разбера някакви такива хора. Алчнеят за пари, имоти, власт ... и накрая пак се побират в 2 кв. м.
Аз съм човек, а не опитна мишка. Като видя как Бил Гейтс си слага ваксина от файзер и съм абсолютно сигурен, че това е ваксина, и че слага такава и на децата му, тогава ще си бия и аз. Защото аз съм слушал както експото, на което обясняваше, че ако сме 3 млрд. души ще си живеем перфектно, така и срещата, на която предупреждаваше, че света не е готов за пандемия 1 година преди тя да стане факт.
СлучаЕност?!
Не мисля.
Мойто момче, искаш ли и аз да се снимам как ми бият инжекция с глюкоза (физиологичен разтвор), и да напиша сърцераздирателна публикация за това колко е важно да се ваксинираш?!Ти може би правиш някаква разлика, но на мен лично ми звучи еднакво абсурдно. Не ми се сърди, но опитните мишоци са тези, които нямат избор и насила ги подлагат на експерименти. Случая с Ковид ваксините е друг и е съвсем свободно-избирателно. Така, че айде пак помисли кой с какво се изцепва. Опитните мишоци могат да се водят свободно и тези, които избират новите модели телефони с 5G, примерно. Говори ли ти нещо и на другите антивакси това с 5G? Нали се сещаш, мутации, умиращи гълъби, светещи в зелено хора.
Всеки път когато някое антиваксърче ми заобеснява за това как ваксината ще затрие всеки, който си е я сложил след някоя друга година ми идват някои доста странни въпроси, на които биха се озъбили и те. Да рече, че болните им мозъци имат право и планът е да се отърват от по-голямата част от населението на земята. Щом са почнали това, скоро и до другите ще се стигне под една или друга форма. Какво ли ще измислят за останалите "трезвомислещите".
Тоя пък.
При мен протече като грип. Може да е мутираща гад от бъдещето, дошъл да засегне свободата на хората, правата и всичко.Така излиза, че ковида е грип май? Не противоречиви на доктрината?
Каруцарче, другаде псувните. Всички можем да спуваме. Явно не си от много умните щом прибяхваш до такива изразни средства.Мойто момче, искаш ли и аз да се снимам как ми бият инжекция с глюкоза (физиологичен разтвор), и да напиша сърцераздирателна публикация за това колко е важно да се ваксинираш?!
Дейба и будалите ви... Кога ще се научите, че не всичко, което лети, става за ядене?!
Всички можем на спуваме, ама явно не всички можем да псуваме. Да вземем да се научим да пишем правилно, преди да пишем, знам ли...?!Каруцарче, другаде псувните. Всички можем да спуваме. Явно не си от много умните щом прибяхваш до такива изразни средства.
Снимай се както искаш. Сигурно не си много красив, но какво пък, всеки има нужда да покаже, че бившия не е чак толкова зле.
Това е показал, това иска да види обществото, натам ако не е седял в теб не можеш да бъдеш сигурен. И ти ли с конспирациите, супер, още един.
Всичко нямаше да олекне, ако не беше дългата ти история в темата, в която не остана неупотребен обиден епитет от теб към "нас" (макар че "ние" не "сме" група, но нали така е приказката "вие антитата"). Не ми се рови, макар че мога да го направя. И там става ясно, че Ксайнов е любезен в сравнение с теб (всичко това като оставим настрана кой е прав в случая; не си ти). Ти имаш само един "аргумент": Искам да съм в кюпа на силните. Повтаряш го постоянно под най-различни форми, добавяйки рутинните обидни епитети (те не че са обидни, само целта им е такава; не вярвам някой да се засяга от тях наистина). С това обикновено се изчерпва съдържанието в коментарите ти.Каруцарче, другаде псувните. Всички можем да спуваме. Явно не си от много умните щом прибяхваш до такива изразни средства.
Ааа, не така! Знаеш ли каква пресявка има за разрешение да пишеш тука? То са сивита, то са есета, то е чудо.. Тука е сбран елита на форума; останалите, неблагонадеждните, сме ги пуснали по другите незначителни теми да лаваджийстват.Леле, наистина летвата е ниска тук.
И въпреки това да съм споменал някой от рода ти? Ако за теб моето "рисуване" на сценарии с вас и това някой да ти сипе псувня и после да спомене майка ти, значи имаш проблем, човече. Но пък имат и хубава страна на нещата - не се обиждаш лесно.Всичко нямаше да олекне, ако не беше дългата ти история в темата, в която не остана неупотребен обиден епитет от теб към "нас" (макар че "ние" не "сме" група, но нали така е приказката "вие антитата"). Не ми се рови, макар че мога да го направя. И там става ясно, че Ксайнов е любезен в сравнение с теб (всичко това като оставим настрана кой е прав в случая; не си ти). Ти имаш само един "аргумент": Искам да съм в кюпа на силните. Повтаряш го постоянно под най-различни форми, добавяйки рутинните обидни епитети (те не че са обидни, само целта им е такава; не вярвам някой да се засяга от тях наистина). С това обикновено се изчерпва съдържанието в коментарите ти.
Ааа, не така! Знаеш ли каква пресявка има за разрешение да пишеш тука? То са сивита, то са есета, то е чудо.. Тука е сбран елита на форума; останалите, неблагонадеждните, сме ги пуснали по другите незначителни теми да лаваджийстват.