nandibandi
Well-Known Member
А, тя не е моя. Подарявам я символично.Много е ретро, на @nandibandi е по- модерна
А, тя не е моя. Подарявам я символично.Много е ретро, на @nandibandi е по- модерна
И нема да ходи на евровизия, тогава. Видях го и аз, че не внимава. Расист!Много била ретро.. А кво казва?
Партито неска май няма много време; в Украйна поствам пост дето повечето от него се отнася за актьора Зеленяски, Парти в отговор на началото на поста, вика: "Да не забравяме, че е бил актьор". Ми аз нали написах пост в повечето от който тва се разправя?
пс: За отмъщение, драги Парти, НЯМА ДА ТИ ЛАЙКНА постовете в Украйна, въпреки че някои много ми харесаха! И тва са първоначални санкции, ако не се окопитиш - мисли му!!!
Ако трябва да съм честен, не го прочетох цялото защото наистина правих няколко неща едновременно ....Партито неска май няма много време;
Лайкове за всичко тогава, вкл и за тия дет не ми харесаха (ма то няма такива бе, той партито е корифей и много си изпипва постовете)Ако трябва да съм честен, не го прочетох цялото защото наистина правих няколко неща едновременно ....
По-новото е, че отблокират сметките:Малко за протестиращите в Канада "Конвоя на свободата". Блокират се сметки на хора, които са участвали и дарявали пари на конвоя. Отнемат се разрешителните за превоз и работа на шофьорите и фирмите им.
RCMP says it did not provide names of convoy donors to financial institutions
The RCMP said Monday that it has not provided banks a list of donors who contributed to the 'Freedom Convoy' fundraising efforts, rather the intelligence they provided to financial institutions included the identities of 'influencers in the illegal protest' and owners and drivers of vehicles who...www.ctvnews.ca
Няма какво да чакат. Тука от форума 10-15 човека дето се набодоха изперкаха тотално. Ефекта е видим и в световен мащаб. Предстои да разработят ваксина за менталното състояние на буустванитеPfizer Covid vaccine was just 12% effective against omicron in kids 5 to 11, study finds
New York health officials found the effectiveness of Pfizer's vaccine versus Covid plummeted from 68% to 12% for children ages 5 to 11 during the omicron surge.www.cnbc.com
Кл. думи: study, group, деца мамка му.
Щели да изчакат с боцкането на 6м-4г деца, щото реалността не отговаряла на очакванията.. Аз мислех, че ваксината е разработвана от ерата на динозаврите, а тя била базирана на очаквания...
Смисъл, ще чакат да видят резултата от експеримента на боднати деца с трета доза..., не че са си отказали да ги бодат съвсем.
Майтапа настрана, ич не е случайно тва:Няма какво да чакат. Тука от форума 10-15 човека дето се набодоха изперкаха тотално. Ефекта е видим и в световен мащаб. Предстои да разработят ваксина за менталното състояние на буустваните
Тва разбрахте ли го: "Сега в Чили има закон за мутанти и генетично променени индивиди. Това е доста особен закон, в допълнение към Закон за правата на невроните , който също съществува в тази страна.
Каква може да е причината за влизането в сила на този нов закон?"
Ето го:
към постаНе мисля, аз още си го имам усещането, че магически и неочаквано тая простотия с вирОса ще секне, но само за да бъде заменена с друга простотия.
към постаРабота - скоро може да има и други причини за финансови проблеми, не само зелените чипофикати. Има реална опасност от бурни инфлационни проблеми в скоро време. Който си мисли, че като се боцне ще се си спаси работата и финансовото положение... пожелавам му успех. Но аз бих си търсил начин за работа онлайн или на място дето не се налага боц. Малко е късно за това, но хората дето все не сколасват с финансите трябва все пак да научат как да работят с тях. Години наред беше що-годе кеф - теглиш кредитчета, живееш на ръба, очакваш че всичко ще е наред вовеки... но ето че илюзиите понякога пропадат. Отдавна хората са казали - бели пари за черни дни. Всеки трябва да е подготвен при невъзможност да работи, да може да оцелее минимум 6 месеца. На хората с кредитите не им завиждам.
към постаАз пак си държа на едно мое очакване, че тия неща с вирОсите и магическите отвари ще секнат рЕзко и неочаквано. Очаквах го по-рано през годината, но не се получи. Сега това с Австрия ми звучи като удобен момент да се каже "Еййй, как щEхме да ви задължим да се набодете всички, обаче вирОса се скри и засега нема нужда". Пък и като изкарат едни 80-90% в повечето държави, математиката вече започва съвсем да мирише. Все трябва да дойде края на пандемичната част от пладемията.