Е ти не вярваш на статистика - как предлагаш да бъде направена статистиката, за да ти е угодна? Лично да ходиш да броиш по болниците или? Ще кажеш веднага, че е манипулирана, нещо не е как трябва, пък някой казал нещо, и накрая, ще излезе ,че статистиката не те интересува.
@AseasRoa Нищо общо човече, аз говоря за ваксините и дали са ефикасни спрямо Ковид, на официална статистика. Изобщо не съм говорил за протести, недоволства и т.н.. - тези неща отминаха, въпреки че според теб никога нямаше да отминат, спомняш ли си, новото нормално го наричаше, и обясняваше как цял живот ще носим "долни гащи" на главите си.
Тайна 3ма души да я знаят е много, представи си колко са нужни за такъв размер... Да кажеш ваксините само САЩ да ги прави, ама ваксини има, и от различни страни, с различни идеологии, в доста лоши отношения вмомента. Ще кажеш, че това са за пред хората, пък иначе си пият кафето и обсъждат колкото да утрепат с ваксини - окей, попринцип burden of proof е към вас - да си докажете твърденията.
Нали видя Иван Тъпото какво направи - 2 седмици мрънка за неговата статистика, накрая се оказа грешна и получи мозъчен аневризъм.
Иначе недей така за Иван и Биткойна - аз там с Иван Тъпото сме на едно мнение - всмисъл не му чета нещата, защото знам, че не е технически компетентен откъм технология, аз там достатъчно добре се аргументирам, както и тук, но реално как да се води дискусия с аргументи, като трябва да доказвам, че нямам сестра, и да оборвам твърдения за намаляне населението на планетата, тайни общества, глобална конспирация, и т.н...
Иначе за конспирацията, че трябвало целия свят да признае, че да не е - не е така изобщо - просто не се замисляш с common sense, че такава организация, план и прикриване, изисква много човешки ресурс, и няма никакъв смисъл откъм икономиката на никоя страна - документи, някакви истински факти.
Иначе представяш ли си човече - за такъв план представи си какви писаници са били - доклади , как да стане, как да се убият хора - не го осъзнаваш, ама никой няма да се подпише над такива неща, да ги обсъжда, да ги имплементира, да успява да държи целия свят на каиш. Та ЕС не може да е единна за толкова неща, камо ли целия свят, с различни геополитики и хора - нали някой да се обади, да изнесе някой документ, доктрина - ще стане герой, ако се окаже истина. - И ето пак - обяснявам, че нямам сестра. Попринцип може и марсианците да работят тайно със САЩ, за да убият ЕС и на тяхно място да се заселят те. Вкарвайте малко комонс сенс в нещата, не всичко е скрито и покрито - ваксините са различни компании, дори са 2 типа различен вид - губи ми се логичната връзка да навържа нещата в реалния свят, как се организира, и прави такава конспирация, като се сещам, че конспирации от 20 души се разкриват за бързо, щото някой пропява, камо ли нещо, което би имало нужда от 5000 знаещи такива тайни, които буквално са престъпления срещу човечеството и Хитлер отдавна умря - няма кой да се занимава с такива планове, само и само щото някой мисли, че го лъжат винаги, и всички са срещу него.
Ей сериозно вече - отивам да си гледам процеса - оправяйте се - пишете с Аневризма - забавлявайте го , давайте му някакви числа - по възможност цели или цифри, за да се упражнява и забавлява
@AseasRoa ако Иванчо Аневризма така се обосновава както тук, и за Биткойн нещата - трябва отдавна да сте го изяли с парцалите, дори и да е прав за фундаментала на биткойна, че е понзи - по това, което виждам как пише и се аргументира, и смята, че 0.006 е почти 1 - трябва да сте го смачкали, дори и с небивалици...