Няма да се съглася с това, въпреки че за всичко останало съм съгласна. Сестра ми щеше да си замине, ако не бяхме намерили пулмолог, който да я прегледа и да назначи правилните лекарства. Преди това я лекува личния по телефона, с което доведе само до влошаване на състоянието.Т.е. ако проблема е Корона - НЕ отиваш на доктор
Това е малко като със счупения крайник на Тедката - зависи от случая. Ние и сега сме дигитализирани до някаква степен, което според мен от началото на века се е случило в по-голямата си част натурално. Аз нямам против когато нещо се случва натурално и хората си го искат. Проблемите идват когато нещо започне да се забранява или налага. Затова очевидно не съм съгласен с такъв вид наложена дигитализация. А понякога не е директно наложена, но е наложена във времето, например дигиталните валути. Въпреки че хората свикват и дори предпочитат да се разплащат само дигитално, което от една страна е свободен избор, този свободен избор всъщност е измама и съответно съм против това.Така, така. Хубаво да има варианти и свобода на избор. Хубаво да се даде възможност за удобна за тях реализация на по някакъв начин маргинализираните от обичайните (работни и други) практики хора. Дотук добре.
Проблемът е, че организиращите и участващите в цирка, точно това желаят и правят чрез конациркуса. Изтласкването към дигиталното пространство за сметка на реалното, е от най-точно различимите и тиражирани цели (дори много говорят и действат за прекратяването на "дигиталното неравенство", така че се стремят да дигитализират колкото може повече от света; защо ли).
Съгласен съм, но с добавки (мойте си, знаеш ги).Няма да се съглася с това, въпреки че за всичко останало съм съгласна. Сестра ми щеше да си замине, ако не бяхме намерили пулмолог, който да я прегледа и да назначи правилните лекарства. Преди това я лекува личния по телефона, с което доведе само до влошаване на състоянието.
Всъщност, 100% съм убедена, че всички хора, които си отидоха през тия 2 години, си отидоха от ненавременно и неправилно лечение.
И за това си имаше конкретна цел, а именно: паника, която да накара паникьорите да се включат в клинично изпитване на медикамент. А главната цел беше покрай клиничното изпитване да се въведат дигиталнни документи и пропуски.
Ти не си съгласна, но в същото време си Проблема дето описваш се е създал точно след "ходене" на доктор с причина Ковид. Той може да е бил личния доктор и да не е имало физическа среща очи в очи, но да не издребняваме. Практически сестра ти е "отишла" при доктор и той явно я е влошил.Няма да се съглася с това, въпреки че за всичко останало съм съгласна. Сестра ми щеше да си замине, ако не бяхме намерили пулмолог, който да я прегледа и да назначи правилните лекарства. Преди това я лекува личния по телефона, с което доведе само до влошаване на състоянието.
Аха, 100 000 умрели и почти 3 милиона регистрирани стр. ефекти.Те и сега са безопасни.
В моя случай не е талант, защото не ми идва директно Ако разговарям с някой съм точно обратното - бръщолевя неща сякаш на случаен принцип, никаква подреденост. Когато мога да го напиша обаче, имам време да го подредя. Приоритет ми е да го напиша подредено и разбираемо, което обаче отнема време. Понякога мога един пост да го пиша с часове, да препрочитам, да трия, да пренаписвам... и така докато ми хареса за пускане. А понякога съм писал и цели постове без въобще да ги пуснаЕййй, тая твойта работа, как си се тренирала да обобщаваш точно, като същевременно си достатъчно изчерпателна. (И талант, де, не е само трейнинг.)
Ето, че разкрихме поне един човек с два профила: писах към нандибанди, отговори асеас! Един и същ човек сте, признайте!В моя случай не е талант, защото не ми идва директно Ако разговарям с някой съм точно обратното - бръщолевя неща сякаш на случаен принцип, никаква подреденост. Когато мога да го напиша обаче, имам време да го подредя. Приоритет ми е да го напиша подредено и разбираемо, което обаче отнема време. Понякога мога един пост да го пиша с часове, да препрочитам, да трия, да пренаписвам... и така докато ми хареса за пускане. А понякога съм писал и цели постове без въобще да ги пусна
Пускай си всички постове, и тия недообработените, ние обичаме всякакви манджурляци. Ъ-ъ, такова: нешлифовани диаманти да кажа.А понякога съм писал и цели постове без въобще да ги пусна
Да. Но: кои държат и от кои зависи посоката на развитие, налагането и прочее? Ако някой иска, нека провери: кой от значимите играчи в дигиталния (а и в който и да е друг сектор) е явно против корона цирка. Всички подкрепят властовата мантра и изпълняват директивите, вървейки по коловоза. (Може би некои изключения за цвят, които доказват правилото.)Това е малко като със счупения крайник на Тедката - зависи от случая. Ние и сега сме дигитализирани до някаква степен, което според мен от началото на века се е случило в по-голямата си част натурално. Аз нямам против когато нещо се случва натурално и хората си го искат. Проблемите идват когато нещо започне да се забранява или налага. Затова очевидно не съм съгласен с такъв вид наложена дигитализация. А понякога не е директно наложена, но е наложена във времето, например дигиталните валути. Въпреки че хората свикват и дори предпочитат да се разплащат само дигитално, което от една страна е свободен избор, този свободен избор всъщност е измама и съответно съм против това.
Най-общо, аз съм За това хората да имат пълна власт над живота си, и Против това правителството или монополите да имат контрол (дигитален или не) върху хората (освен за неща като криминални престъпления).
Хаха. Ние не сме един човек, обаче си приличаме по мнение и начин на писане... поне в тая тема. При нея обаче трябва да е талант, че може да бълва постове едновременно в няколко теми.Ето, че разкрихме поне един човек с два профила: писах към нандибанди, отговори асеас! Един и същ човек сте, признайте!
Пускай си всички постове, и тия недообработените, ние обичаме всякакви манджурляци. Ъ-ъ, такова: нешлифовани диаманти да кажа.
Ето, виждаш ли - от пост-ковид синдрома, но също и от тва, че след засилената по ковид-време дигитализация, си повече дигитално, повече онлайн и очите дават назаде.Мани, то дори не ми е за сефте тия дни да ми пишат едно, а да чета съвсем друго. Май съм почнал да окьоравявам. От пост-ковид синдрома ще да е.
Това трябва да е така. Например YouTube, стартирал просто като сайт за клипове, в крайна сметка придобива обществена популярност, Google го купуват и насетне те започват да налагат правила по тяхно осмотрение, с които тубърите щат или не щат трябва да се съобразяват. Ние зрителите уж имаме някакъв контрол, все пак избираме кои канали да гледаме. Или поне така си мислим, щото в крайна сметка YouTube се притежава от Google, които могат да си позволят да изпозлват YouTube с каквато си искат с цел, без да се интересуват толкова много колко са доволни потребителите.Така, натурално развилите се процеси попадат в рамките на строго контролираната посока.
На ваксърите казвам, че съм долен мръсен конспиратор, но иначе имам критики и към хардкор конспираторите. Истината винаги е някъде по средата. Не ща да съм хардкор конспиратор аз/Абе намаляте малко от силата на нещата, сега, просто си признайте. Аз не ви коря, разбирам го. (Но все пак не оценявате мощтта на апокалиптичните събития и след време ще съжалявате за това. Влезте в правилен конспи ритъм овреме.)
Ааа не, даже хитвам фитнеса сравнително редовно, докато преди това ми беше нормално да не излизам от нас с дни. Само от ковид синдрома ще е, може дори да съм хванал някоя нова версия дето засяга очите Очикрон.Ето, виждаш ли - от пост-ковид синдрома, но също и от тва, че след засилената по ковид-време дигитализация, си повече дигитално, повече онлайн и очите дават назаде.
Естествено, че не е мой италика, я съм поетичен антиталант. Как нема да утепе италика Мито с рими, гледай само ква ритмика има неговото, кво нещо, а и темата му е ток. Италика пасти да яде.Съвсем сериозно ти казвам, че дали този италик е твой или не, Ми-то те утрепа с рими.
То вие вече сте го направили, неглижирайки мощтта им. Няма такива чак апокалиптични, така че може да сме по-спокойно оффтопични.И все пак ако имаш предложения какво трябва да се прави против тия апокалиптични събития?
Да бе, а днес кво става? Чакам, все чакам да дойде някой хардкор провакс и да ни напсува на тъпи антивакси, както обикновено се случва, - няма днеска. Брейй да му се незнае.Тук в темата само си спорим с ваксърчетата, и то както се вижда напразно.
Защото единият е специалист, а другият е просто издател на направления и получател на потребилска такса за всяка човеко глава, имала неблагоразумието да го избере за свой личен лекар.Личния е предписал едно, другия съвсем друго - защо се е получила такава разлика?
Не е толкова просто. Личния лекар е задължен да следва правила, или излита.Ти не си съгласна, но в същото време си Проблема дето описваш се е създал точно след "ходене" на доктор с причина Ковид. Той може да е бил личния доктор и да не е имало физическа среща очи в очи, но да не издребняваме. Практически сестра ти е "отишла" при доктор и той явно я е влошил.
На Тедката трябва да му се обяснява по начин по който да разбере. Но ти си голям човек и трябва да разбираш какво имам предвид. А то е, че когато алармата е надута и паниката е на макс, има голям шанс дори без диагноза Ковид да се озовеш в болницата и да те уморят. Затова с две думи казвам, че "Не отиваш на доктор" като основно правило. Ако все пак доктора е читав, върши си работата с разбиране и случайно има време да ти обърне качествено внимание докато навън линейните вилнеят, окей. Но каква е вероятността да попаднеш на такъв...
Освен това би трябвало да се анализира ситуацията. Личния е предписал едно, другия съвсем друго - защо се е получила такава разлика?
Вече никой не ги спира да преглеждат и лекуват пациенти с ковид. Това тяхното се нарича безхаберие, алчност и немарливост.Не е толкова просто. Личния лекар е задължен да следва правила, или излита.