Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
a5c455ec60950e074b65363881a0bce6.png
В темата за Биткойн все обвинявам Ванчо, че мрънка за щяло и нещяло, но с твоите жалби към модератори и админи ти си на съвсем друго ниво. Като една намръщена сърдита лелка си. С пеньоар и мустаци.

Та лелче, аз все пак държа да получа отговор от теб на едно малко въпросче, което потъна назад в темите. Конкретно за БГ, според теб какво би трябвало да бъде процентното разпределение при смъртните случаи между неваксинирани и ваксинирани? Един вид, от 100 човека починали от Ковид в БГ, колко от тях би било очаквано да бъдат ваксинирани? Ето и няколко варианта, да си избереш един:

a) ваксинираните не трябва да са повече от 50%
b) ваксинираните не трябва да са повече от 30%
c) ваксинираните не трябва да са повече от 10%
d) ваксинираните не трябва да са повече от 5%
e) ваксинираните не трябва да са повече от 1%
f) ваксинираните не могат да умират, защото са безсмъртни

А можеш да дадеш и твое число, нямам против.

Ти виж тоя дългия пост горе, попрегледай го набърже през ред-през два, че после като стане дума за "колко са далеч в бъдещето и потенциални тия работи с трансхуманизма и кофти дигитализацията", да знаем за кво говорим.;) :)
Кое така те зарадва тука, драга Контро? Твърдението, че в поста верно става дума за приближаващ трансхуманизъм (и "лоша" дигитализация) на един подпис от узаконяване? Или, че не е лошо да се прегледа "през ред-през два"? Или просто как съм го казал:)

Забравихме го варбурга. А той беше такова плашило доскоро. Явно и по тоя въпрос се действа.
И като ги събереш с подновения кьовид, маймунката и предизвиканите последствия от реакцията на войната (кризи-мризи), става един хубав манджурляк, чудесна предпоставка за масови занулителни нововъведения.

Кое така те зарадва тука, драга Контро? Твърдението, че в поста верно става дума за приближаващ трансхуманизъм (и "лоша" дигитализация) на един подпис от узаконяване? Или, че не е лошо да се прегледа "през ред-през два"? Или просто как съм го казал:)
Последното.

Бре, Софийско почнаха с маските... Трябва и аз да си приготвя мойта старата. Май последно я видях да се търкаля по пода у колата.

Бре, Софийско почнаха с маските... Трябва и аз да си приготвя мойта старата. Май последно я видях да се търкаля по пода у колата.
Тя сега ще е най-полезна с +защитни благотворни микробе. Вдигай от пода и слагай.:)

Тя сега ще е най-полезна с +защитни благотворни микробе. Вдигай от пода и слагай.:)
Бре, почнали отново да умиргат ората. Летен грип е, споко ;) 2300 случая днес, нищо работа!

Ти си неуморен, честно! Ако бачкаш с такъв ентусиазъм, значи би трябвало да си милионер!
Кое му е смешното че са умрели здрави хора, с хилядите, за да забогатее гръцкото еврейче свински доктор?
За кво си ги ръгате тия бустери, като и с тях мрете както без тях?

УмрелиВаксани.png

Последно редактирано:
0.061399999999999996 - огромна цифра починали - ШОК, УЖАС, ИЗВЪНРЕДНО! От 2 милиона ваксинирани.
За кво ни принуждавате да се бодем и то редовно, като файда няма?
Все пак ще ми обясните ли кво ви е толко смешно при зорлем убити хиляди лековерници?
Тъй ли те учи майка ти, да се хилиш на гробищата!
самото налагане на „експериментална“ ваксина нарушава член 32 на Четвъртата Женевска конвенция от 1949 г., забраняваща „осакатяване и медицински или научни експерименти, които не са необходими за медицинското лечение на което и да е лице.“ А съгласно член 147, извършването на биологични експерименти върху хора е сериозно нарушение на Конвенцията. „Експерименталната“ ваксина нарушава и всичките 10 Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание за лица, които престъпват тези международни договори.
„Основното бойно поле на тази война, продължава Фюлмих, е Европа, защото е пред тотален фалит. Пенсионните фондове са напълно разграбени. Ето защо инициаторите-глобалисти искат да поемат контрола над Европа, преди хората да разберат какво става.“

Кои са лицата, които дърпат конците? Според д-р Фюлмих това са около 3000 супербогати. Кликата в Давос около Клаус Шваб принадлежи към тази група. Какво искат? Пълен контрол над хората. „Те подкупват лекари, болничен персонал, политици. Които не искат да сътрудничат, са заплашвани. Използват се всякакви психологически техники за манипулиране на хората.“
„Мейнстрийм медиите“,
обобщава д-р Фюлмих, „омайват с фалшива реалност и казват, че мнозинството от хората подкрепят мерките и ваксините. Това със сигурност не е вярно. Почти всеки, с когото говоря в Германия, знае, че маската не предпазва от нищо, защото почти всички вече се информират от алтернативните медии. Старите медии измират.“

Съветът на Фюлмих? „Разпространявайте истината и фактите колкото е възможно повече и не хабете енергията си за хора, които в отчаянието си се ваксинират. Не може да спасим всички. Много от тях ще умрат.“

Последно редактирано:

:D:D:D

Поредният ненужен "дебат" по тема, за която не може да има алтернативна гледна точка.

Сега е важно да се комуникират само и единствено научно базираните препоръки за предпазване от вируса
Не можело да се съмняваме, нямаме право, те инквизицията ние еретици на клада.
Инокулацията не е научно базирана, базирана е на милиарди финикийски знаци, от нашия джоб у техния.

РАЗГЕЛЕ! НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“!​

KU2.jpg
1658213551923.jpeg

Последно редактирано:
Каквото и да направи този ПСИХОПАТ, има СКРИТ мотив. Жалък долен КРАДЕЦ, реално и БЕЗ образование.... Ама с мераци в областта на ЕВГЕНИКАТА.... Убива с "ваксинките" си ЧУЖДИТЕ деца, а СВОИТЕ три е отказал категорично да "ваксинира"..../това го изнесе на медицинска конференция личния му лекар, като после потулиха нещата и се постараха да изтрият от нета де що можеше по темата.../....Та...много "мил" човек
Щял да даде богатството СИ на фондацията СИ!!! Това значи,че се опитва да спаси парите си при евентуална загуба на съдебните дела срещу него за престъпления срещу човечеството! Дано изгние в затвора тази гадина!
Е как не си чула ? Всичките експериментални ваксини в африка и индия за едра шарка и срещу какви ли не още болести кой ги спонсорира ? Фондацията му притежава всички регулаторни частни фирми за одобрения на ваксини основната за европа GAVI която съветва СЗО и Европейския съюз за безопастност на ваксините, именно те препоръчаха и одобриха всички експерименталки срещу ковид. Така че когато някой каже, че Бил Гейтс иска да те ваксинира за жалост е точно така и той самият не го крие, многократно е казвал, че "ако човечеството се справи добре с ваксинирането ще успее да се намали глобалното население с 15%"

Последно редактирано:
0.061399999999999996 - огромна цифра починали - ШОК, УЖАС, ИЗВЪНРЕДНО! От 2 милиона ваксинирани.
Абе хубавец, ти въобще наясно ли си по официални данни какъв е процента починали от КОРОНАТА???

0.08 - огромна цифра починали - ШОК, УЖАС, ИЗВЪНРЕДНО! За 2 години и половина.

Абе хубавец, ти въобще наясно ли си по официални данни какъв е процента починали от КОРОНАТА???

0.08 - огромна цифра починали - ШОК, УЖАС, ИЗВЪНРЕДНО! За 2 години и половина.
Te повечето починаха от грижите на медицинските фашисти. Бяха затворили здравеопазването, отделно дето ни убиваха по протести. Що народ потрошиха не е истина.
Всичко за наше здраве и добруване.
п.с. Сума и народ писаха уж че умрял от Ковид, да гепят от златната пътека. Дори подкупваха роднините за което.
После идиотчетата ми цитират изкривени статистики, и се кискат на хиляди умрели от експериментите на Били.

Последно редактирано:
После идиотчетата ми цитират изкривени статистики, и се кискат на хиляди умрели от експериментите на Били.
То най-тъпото е, че колкото и да са изкривени, пак не съответстват на апокалиптичните очаквания дето спускат по медиите. Ние в таблиците на worldometers сме шампиони по смъртност, на второ място само след Перу, имаме едни 0.545% умрели. Това е половин бабка на всеки 100 баби, и то за цялото това време, и то след всичките му там зорове да запишат колкото се може повече случаи. Но по медиите го представят все едно само за една вълна измират половината баби.

То най-тъпото е, че колкото и да са изкривени, пак не съответстват на апокалиптичните очаквания дето спускат по медиите. Ние в таблиците на worldometers сме шампиони по смъртност, на второ място само след Перу, имаме едни 0.545% умрели. Това е половин бабка на всеки 100 баби, и то за цялото това време, и то след всичките му там зорове да запишат колкото се може повече случаи. Но по медиите го представят все едно само за една вълна измират половината баби.
Бурла ви го каза в прав текст. Чак ми е странно защо никва реакция от добитъка. Мечтата му е да редуцира половината човечество, до края на другата година. В момента строят концлагери за който неще да се боде.

Оф, божкеее... д-р Стефчо беге - гастроентеролога, дава оценка на имунолог с международен авторитет.

Горе