Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Гледайте кво вика слайфокса на един в една тема:
Пич, ако нямах набити 4 дози до сега, щях да кажа, че си се ваксинирал.... Обаче твоя случай е патологичен.
Ето - поредният ваксан на който нищо му няма и може би е опазен от "тежко преболедуване". Сами виждате.
Ваксайте се по повече.

Айде да не драматизираме. В чудно настроение съм.
То ти си бизнесмен, широко ти е около врата и си спокоен. Как няма да е чудно.

То ти си бизнесмен, широко ти е около врата и си спокоен. Как няма да е чудно.
Какъв бизнесмен, прост бачкатор съм.

Тука некои наоколо го карат ковида за 2-ри път, ама човек не би казал че е ковид, а обикновена настинка... обаче тестът казва "Ковид е!" и трябва да вярваме.

Мамбо до безкарай, съвсем ясно си е много преди "от самото начало". Тва дето почна 2020 никога няма да свърши, но много по-важното: ще се развива.
---
Какъв бизнесмен, прост бачкатор съм.
Ъ. Вече не си интересен.:(
:D
Тука некои наоколо го карат ковида за 2-ри път, ама човек не би казал че е ковид, а обикновена настинка... обаче тестът казва "Ковид е!" и трябва да вярваме.
Изкара ли го? Настинката де. И колко пъти?
Детето ваксна ли го с детската ваксичка? Ако стане нещо ще кажеш ли "мама ти мръсна боклук антивакс как ме подлъга!". Ще отмъмстиш ли? (Ти си опасен, видях кво направи с доктор В., брутално постъпи. Способен си на много... Затова по-добре се вакснете всички вкъщи, да сте спокойни.)

Мамбо до безкарай, съвсем ясно си е много преди "от самото начало". Тва дето почна 2020 никога няма да свърши, но много по-важното: ще се развива.
---

Ъ. Вече не си интересен.:(
:D

Изкара ли го? Настинката де. И колко пъти?
Детето ваксна ли го с детската ваксичка? Ако стане нещо ще кажеш ли "мама ти мръсна боклук антивакс как ме подлъга!". Ще отмъмстиш ли? (Ти си опасен, видях кво направи с доктор В., брутално постъпи. Способен си на много... Затова по-добре се вакснете всички вкъщи, да сте спокойни.)
Ти да не стана дилър ?

Как няма да смърди - като в началото на статията, обясняват, че трябва ваксинацията да започне пак есента в САЩ - та затуй сме изрязали някакъв откъс, даже не виждам и смисъл на снимката дето е качена
Линкът ти е към съвсем друга статия, тази
А във видеото беше цитирана тази:

Ето го и въпросния пасаж

1658736740188.png

Като цяло не знам какво са спонсорирали Гейтсоови, но сайтът е ужасен. Почти не може да се чете, скролва по статиите. Иска се рег и абонамент.

Последно редактирано:
И относно логиката в така наречените мерки. Връщат маските в 40-градусовите жеги, а не отварят ковид-отделенията, за да могат заразените бързо да получат адекватна лекарска помощ. Затова се случва това:

Така че, не вирусът е страшен, а неадекватността на здравната система.

295880443_5239617619448811_6160195556959079510_n.jpg

И относно логиката в така наречените мерки. Връщат маските в 40-градусовите жеги, а не отварят ковид-отделенията, за да могат заразените бързо да получат адекватна лекарска помощ. Затова се случва това:

Така че, не вирусът е страшен, а неадекватността на здравната система.
Ай ся па отделения. Тая да се радва, че не е имало отделения, щот много бързо и ефективно щяха да я поемат, дрогират и довършат. Освен това не виждам да е била зле физически, само зорлем се е психирала. За да съобщи цялото си приключение после на новините, значи е особен вид Karen, хипохондричка, и може би приятелка на Тедката. Ето я тук на видео, вижда се че нищо й няма:

А от новините разбира се използват тая сърдита лелка за техните цели в момента (да всяват страхове). Ако това се беше случило примерно миналия месец, въобще никоя медия нямаше да й обърне никакво внимание.

Ай ся па отделения.
Имах предвид специализираните ковид клиники, където можеш да отидеш да те прегледат, направят изследвания и да ти назначат адекватно лечение, което да си проведеш у дома. Това е наистина важно, защото позволява да се действа правилно. Именно това беше проблемът при сестра ми - нямаше достъп до специалист, поради закриване на специализираните ковид звена. Лекуване от джи пи по телефона е пълна глупост.

И да ти кажа, на тая жена може да ѝ няма нищо, но сестра ми беше доста зле и се влошаваше. За щастие с връзки намерихме пулмолог, който я прегледа и назначи правилно лечение, иначе щяхме да влезем в ''статистиката''. И да - прегледът при въпросният специалист си беше 50лв, независимо, че си здравно осигурен. Лекарствата - 100+ лв.

При специализираните звена не се плащаше нищо, включително теста. Затова смятам, че трябва да ги отворят отново, за да се лекуват грипавите навреме и правилно, а не да връщат изискването за парцалите у сред лято.

Един комшия на близо 90 в момента бере душа. Пневмония, със сигурност не е Ковид. Да се обзаложим ли, че ще го пишат ковидясал, да вземат някой лев да закърпят бюджета? Да изкривят статистиката, да наплашат народа, и няколко хиляди млади хора да ги пишат collateral damage от инокулация.

Пневмония, със сигурност не е Ковид.
Пневмонията си е предпоставка за смърт, независимо дали е вирусна, бактериална, от залежаване и т.н. Няма значение и от кой вид вирус е причинена. С правилното лечение, ковид изобщо не е по-страшен от всеки друг грип. Това няма да спра да го повтарям. Хората умряха НЕ от ковид, а от отношението на здравните системи по света към въпросния вирус.

Хората умряха НЕ от ковид, а от отношението на здравните системи по света към въпросния вирус.
Бурла ви го каза, цитирах го с видео. Имал мечта човечеството да накъсее наполовина. И ще нападнат първо законопослушния западен свят. Всъщност вече е факт.

Всъщност Бурла дето едвам се спасил от откривателя на бойни отровни вещества, вкл. дето са тровили евреите. Също са го правили с вяра в науката. Авторът на отровния газ всъщност открива как да се правят азотни торове от въздуха, получава нобелова награда. Ако си беше свършил работата докрай ся Бурла нямаше да ни стреля и гази, ако не му приемаме експериментите на всеки 4 месеца. Буквално застреляни имаше по протестите в Холандия. С вяра в науката убиват.
Може да се окаже, че тия са по-научни от Холокоста. Не се знае дългосрочно какви ефекти ще имат експериментите им.

Всъщност Бурла дето едвам се спасил от откривателя на бойни отровни вещества, вкл. дето са тровили евреите. Също са го правили с вяра в науката. Авторът на отровния газ всъщност открива как да се правят азотни торове от въздуха, получава нобелова награда. Ако си беше свършил работата докрай ся Бурла нямаше да ни стреля и гази, ако не му приемаме експериментите на всеки 4 месеца. Буквално застреляни имаше по протестите в Холандия. С вяра в науката убиват.
Може да се окаже, че тия са по-научни от Холокоста. Не се знае дългосрочно какви ефекти ще имат експериментите им.
Май май ше дигаме скоро паметник на Хитлер... човекът е видял че "ония" готвят Холокост на човечеството и се юрнал да ни спасява от библейското зло :oops:

Май май ше дигаме скоро паметник на Хитлер... човекът е видял че "ония" готвят Холокост на човечеството и се юрнал да ни спасява от библейското зло :oops:
Хитлер е като пионерче по къси гащи пред тия изроди, туй са думи на Пасков, не мои. Ако излязат някакви дългосрочни поразии верно ще изтребят половината свят!

Хитлер е като пионерче по къси гащи пред тия изроди, туй са думи на Пасков, не мои. Ако излязат някакви дългосрочни поразии верно ще изтребят половината свят!
Вирусологията, както и много други науки в 21-ви век са напреднали значително и продължават да го правят с големи темпове. Ако целта беше формулата "броя на хората делено на 2" отдавна да е станало. Разработени са и съществуват къде къде по-опасни вируси като СПИН-а и други знайни и незнайни, които могат много бързо да ни затрият.

Тук идеята по-скоро е затягане на контрола над масите, създаване на "ново нормално", изкарване на колосални суми от продажба на "лечение" 3-4 пъти годишно (абонамент), които в последствие ще се "реинвестират" за следващата стъпка.

Пандемията е по-скоро микро цел, както се нарича в маркетинга. Една от няколкото "крачки", водещи до макро целта, за която все още не знаем достатъчно, но със сигурност няма да е филм от тип Апокалипсис Зомби екшън на Холивуд.

Горе