Ама ЕтерИум им се кефи. Тва щото е втори клас и вече знае...Кифленски му работи! И първолаците им се мръщят!
Недей. Нали виждаш, че нарочно те дразни. И не с лоша умисъл, а просто те ръчка, понеже знае, че палиш бързо.Сливенския прост мангал. Искал сайт да прайм. ХАААААхАХАХА, кво ша пишем? Путин е велик, Русия е против резета, защитава цивилизацията, ваксините малко вредят и не помагат ама не нещо повече? Тва ли ти е ПРОЗОРЛИВОСТТТА ма, циганко? Тва ли ти е КЛАСАТА ма? Утка смотана селска.
Ни ме интересува помяра от КЛАСНОТО МЯСТО, а не като мен:Недей. Нали виждаш, че нарочно те дразни. И не с лоша умисъл, а просто те ръчка, понеже знае, че палиш бързо.
Евала, евала! Само така!Докът съм тука ше я псувам.
Стига ма занимава че имам много работа!Ебалсъмимайката на тая пумярка. Накрая тя, а не аз, ще остане. (Щото ВЕЛИКОТО МЯСТО задържа САМО КЛАСНОТО.) Докът съм тука ше я псувам. Тъпата муцунка.
Е, точно тва му е умисълта: да се почувстваш засегнат, недооценен и да избухнеш.И викаш няма лоша умисъл, ми е така. Е ква му е умисълта?
Ама отде да предполагам че ти сериозно си решил да информираш и да святкаш хората за дереджето... Божеее, пък аз мислех че основно се гъбаркашИ викаш няма лоша умисъл, ми е така. Е ква му е умисълта?
(Мойта е проста - ако може поне някой, освен изкукуригалите антивакси, поне да не ми разправя е такива лайна като цитираното. Ама може и да се псуваме, пак бива.)
Добре, ама Сливен сме голяма сила, да знаешИбисимайкатауе буклук смотан
Е как тъй "нема"?!Тоа път нема "се сдобрим".