Хехе, лайно дебело, видя ли ся кви сте боклуци?Теб какво толкова те вълнува какво ше си слагам във вените? Да не си ми личен лекар? Какъв ти е проблемът? Дреме ми на мен вече кой ще се боцка и кой не.
До вчера не ме пущахте да пикая у мола, щото много ви интересува с кво съм се набол. Па престъпници ни изкарвахте, па разпространявали сме зарази, па коне ни газиха, убивахте ни с далечна снайперска стрелба. Блокирахте сметки на протестиращи, и който помагал на протестиращи. Безработни ни оставяхте, абе като евреите през ВСВ.
И сега, миризлива въшко недоубита, кво ми било работа.
Пищите като плъхчета в капан на Блинки, щото не сме се прецакали като вас с корпоративните далавери.
Тия дето ви инокулираха са кандидати за въжето, а вие освен жертви сте и престъпници. Погледни GDPR, за медицински истории е особено строг!
Не тъй ами миризливи джандарски кубинки ходеха по заведенията, да ни развалят и малкото останало от живота. Сакън някой да не избегне гумения червей!
Аз не боледувах и не играх руската рулетка. Ти му мисли, цитирах ти зам директора на Файзър, който има сметка да те инокулира на 3 месеца.
Молѝ се да не е прав, вече няма сила на света да върне стореното!