А, младеж...
Нищо ми няма, освен този дискомфорт дето се случва през нощта. Но за мен е типично да имам проблеми с дихателните пътища. В миналото често съм имал такива проблеми след като съм се събирал с пушачи, след като съм бил на прашни места или след като съм бил в близост до животно - куче, котка, дори кон. То между другото и сега доста добре ме опушиха по морето, но не знам дали заради това ми се отключи тоя проблем отново.
Просто чакам да ми мине. Всъщност никога не съм пробвал илачи от аптеката за това, просто го изтърпявам докато мине. Аз обаче го давам за пример не за да търся лечение, а за да обясня как се усеща, кои неща повлияват кофти и кои облекчават. Не се смятам за ковидясан, но ми се струва че дихателните проблеми при мен и при ковидясаните трябва да са подобни. Хората обаче явно не са свикнали редовно да се "задушават" докато спят, и сега покрай цялата параноя като им се случи нещо такова и си мислят, че е време за антибиотици, за спешното отделение или направо да се вика попа. А то най-вероятно не е толкова страшно, колкото се усеща.
Но най-вече сега мисълта ми е, че ако хипотетично се оплача на някой от съвременните доктори за това, много набързо ще ме дрогират с ненужна химия и може дори да ме бутнат във вентилатора, където просто съм сигурен че не бих оцелял. Ще го кажа така - който може да отиде сам до тоалетната, значи нищо му няма. Ако има температура или главоболие - стандартните хапчета трябва да са достатъчни (аспирин, аналгин и т.н.). Няма нужда от антибиотици (аз не помня някога да съм пил такова нещо), няма нужда и от паника. Със сигурност няма нужда от Ремдесивир, приспиване и вентилатори - този протокол е смъртоносен. И след като протокола е смъртоносен, то тези които го упражняват автоматично са убийци, независимо че са с бели престилки. Той и Менгеле е бил с бяла престилка, ама...